Anasayfa /  Medya

Survivor'da büyük final Şampiyon kim oldu Yusuf mu Seda mı?

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan'da 5 aylık maceranın sonuna gelindi. Survivor 2019 büyük finali 1 Temmuz Pazartesi akşamı Bodrum'dan canlı yayında gerçekleşti. Yarı finale çıkan dört yarışmacı arasından finale adını yazdıranlar ise Yusuf Karakaya ve Seda Ocak oldu. SMS oylamaları sonucunda Survivor 2019 Türkiye kazananı belli oldu. İşte Survivor 2019 Bodrum finali ile ilgili tüm detaylar.

Abone ol
Abone ol 02 Temmuz 2019 00:54

TV8 ekranlarında Şubat ayında yayınlanmaya başlayan Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasında Türk yarışmacılardan Seda Ocak ve Yusuf Karakaya ikili finale kalan isimler oldu. Survivor 2019 Yunanistan şampiyonu ise Pazar akşamı belli olmuştu. Yunan yarışmacı Katerina Dalaka Survivor 2019'un Yunan şampiyonu oldu.Survivor finalinde Yusuf ile Seda arasında sms oylaması yapıldı. 

yufus-22

SURVIVOR ŞAMPİYONU KİM OLDU? YUSUF MU SEDA MI?

Survivor'da bu sene bir ilk imza atılmış ve Türkiye ile Yunanistan'da ortak yayın yapılmıştı. Türk ve Yunan yarışmacılar daha sonra beyaz ve siyah takımlarda yarıştı. Şubat ayında başlayan Survivor macerası 1 Temmuz akşamı final yaptı. Türk yarışmacılardan finale yükselen Seda ile Yusuf için canlı yayında sms oylaması yapıldı. Kazanan Yusuf Karakaya oldu.





Survivor'da büyük final heyecanı! Şampiyon kim oldu Yusuf mu Seda mı? - Sayfa 3





Acun Medya, Survivor 2019'da yer alan birçok yarışmacı ile röportaj yaptı. Hikmet, Hakan Kanık ve Sude Burcu; Seda ismini verirken Kaan Güvenilir, Kader Karakaya, Melisa Emirbayer ve Ecem Onaran "Yusuf" dedi. Büşra Yalçın ise hem Seda hem de Yusuf'un ismini verdi.

Survivor'da büyük final heyecanı! Şampiyon kim oldu Yusuf mu Seda mı? - Sayfa 4

Yarı finalde kim elendi: 

Survivor yarı finalde iki defa sms oylaması yapıldı. Yarı finale kalan Emre, Seda, Yusuf ve Okay arasından iki isim veda etti. Emre ilk elenen yarışmacı olurken, Okay ise son oylamada yarışmaya veda etti.

Survivor'da büyük final heyecanı! Şampiyon kim oldu Yusuf mu Seda mı? - Sayfa 5

Survivor'da Yunan yarışmacılar arasında Dalaka, Afroditi, Nikos ve Dimitra yarı finale kalan isimler oldu. Dalaka, Afroditi, Nikos ve Dimitra arasında Yunanistan'da yapılan SMS oylaması sonucu, Survivor finaline kalan iki isim Dimitra ve Dalaka olarak belirlendi.

dalaka-son





Yapılan yeni sms oylaması sonucunda ise finale kalan Dimitra ve Dalaka arasında şampiyon olan isim belli oldu. Yunan sunucu Sakis, oylama sonucunu açıkladı. Survivor 2019 Yunanistan şampiyonu Katerina Dalaka oldu.





YUSUF'UN ANNESİ CANLI YAYINDA FENALAŞTI

Survivor finalinde Acun Ilıcalı finalistlerin aileleriyle konuştu. Yusuf'un annesi canlı yayında fenalaştı. Ekran başındakiler ve seyirciler korku dolu anlar yaşadı. Sağlık görevlilerinin müdahale ettiği Zinnet Hanım doktor kontrolüne alındı. Yayına bir süre ara verilirken, Acun Ilıcalı ise Yusuf'un annesinin sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Ilıcalı, Zinnet Hanım'ın tansiyonunun düştüğünü ancak şu anda iyi olduğunu söyledi.

yusuf-2213




Survivor'da büyük final heyecanı! Şampiyon kim oldu Yusuf mu Seda mı? - Sayfa 8

Kupanın sahibi Yusuf Karakaya oldu.



Yorumlar