Anasayfa /  Medya

Survivor yeni bölüm fragmanında ortalık karıştı! Survivor yeni bölüm fragmanı izle

Survivor 2018 yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Turabi ve Adem kavgası bitmeden, ödül oyununda Nagihan ile Sahra birbirine giriyor.

Abone ol
Abone ol 21 Mart 2018 13:10

Nagihan ile Sahra kavgasını Sema ayırmaya çalışıyor. Survivor yeni bölüm fragmanında yeni yarışmacı Berna Canbeldek de All Star takımına katılıyor. Turabi ve Adem kavgasının ardından ise gerilim devam ediyor.

Survivor 2018 yeni bölümden ipuçları fragman ile geldi. Adem ve Turabi arasındaki gerilim hızla artacak gibi duruyor. Öte yandan ödül oyununda bir kavga daha çıkıyor. Nagihan ile Sahra oyun sırasında birbirlerine giriyor. Survivor 2018 All Star takımına yeni yarışmacı Berna Canbeldek de dahil olacak. İşte Survivor yeni bölüm fragmanı…

TURABİ ADEM ARASINDAKİ GERİLİM DEVAM EDİYOR

All Star takımında Adem ve Turabi’nin ekrana gelmeyen kavgasının yankıları ise devam ediyor. Yeni bölüm fragmanında Turabi’nin, ‘Adem bundan sonra benim için klavyedeki boşluk tuşu gibi. Çok yer kaplıyor ama boş işte’ sözleri dikkat çekti. Adem ise yaşanan kavgayı kolay unutamayacağını söyleyerek, ‘Ben bunları unutamam. Ertesi gün unutup oyun kazandığımızda el çakamam’ dedi.

Merve Aydın ise takım arkadaşlarını eleştirerek, ‘Takımda erkeklerde şöyle bir durum var. Çok iyi anlaştıklarını söylüyorlar ancak, bunu söylerken yaptıkları uyuşmuyor’ şeklinde konuştu.

NAGİHAN-SAHRA KAVGASI

Survivor’daki ödül oyunu sırasında ise Nagihan ile Sahra arasında kavga çıkıyor. Nagihan, Sahra’ya ‘Bana vurma’ diyerek üzerine yürüyor. Araya giren Sema iki tarafı ayırmaya çalışıyor.


Yorumlar