Anasayfa /  Medya

Survivor yarışmacısı Hakan Kanık'ın şoke eden görüntüsü! Acun sosyal medya hesabından paylaştı!

MasterChef Türkiye de yarışan daha sonra Survivor'a katılan Hakan Kanık'ın aşırı sıcaklardan yanan vücudunu Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından paylaştı.

Abone ol
Abone ol 10 Şubat 2019 17:16

Tv 8'de 2019 macerasına başlayan Survivor, Türkiye ile Yunanistan arasında kıyasıya geçen mücadelelere sahne olmaya devam ediyor. Ekran başındakiler yarışmacılara alışmaya çalışırken, MasterChef programında yarışan Hakan Kanık'ın aşırı sıcaklardan yanan vücudunu Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından paylaştı.

Bu akşam ekrana gelecek olan 6. bölümü ile merakla beklenen Survivor yarışmasının yarışmacılarından Hakan Kanık'ın korkutan görüntüsünü Acun Ilıcalı, "Survivor Mağduru" yazarak paylaştı. Bu da demek oluyor ki Türkiye ve Yunanistan yarışmacıları büyük bir mücadele sergilerken, olumsuz hava koşulları, kişileri parkurlardan daha çok zorluyor.

SURVIVOR'DA DÜN NE OLDU: Türk ve Yunanistan takımları ödül oyununda pirinç ve ay çiçek yağı için mücadele verdiler. Oyuna Yunanistan takımı üstünlüğünü koydu. Bu oyunda Ecem talihsiz bir sakatlık yaşadı ve oyunu bırakmak zorunda kaldı. Yarışmayı ise 5-0 Yunanistan takımı kazandı ve ödülün sahibi oldu.

Survivor'da dokunulmazlık oyununu son olarak Yunanistan takımı kazanmıştı. Dün akşamki bölümde ise kıran kırana bir mücadele daha gerçekleşti.

DOKUNULMAZLIK OYUNU: Türk yarışmacıların hırsı mücadeleye damga vurdu fakat Yunanistan yarışmacıları daha etkili oldu ve oyun 10'a 7 Yunanistan takımının üstünlüğü ile tamamlandı.

Survivor'un yeni bölümü bu akşam 20:00'de Tv8 ekranlarında olacak.


Yorumlar