Anasayfa /  Medya

Survivor son bölümde dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor eleme adayları…

Survivor'da dev finale çok kısa bir süre kaldı. Acun Ilıcalı'dan flaş bir duyuru geldi, son bölümde "Önümüzdeki hafta hızlı elemeler başlayacak. Adaylar çıkacak ve hızlı bir şekilde elenmeye başlayacak.

Abone ol
Abone ol 17 Haziran 2019 14:55

Survivor’da iki dokunulmazlık oyununu da Siyah takım aldı. Beyaz takımda uzun zamandır düşüş yaşayan başarılı isim Afroditi ile yine performans olarak başarılı bir grafik çizen Bora arasında gerginlik yaşandı. Emre’nin Dimitra’ya ‘bebeğim’ şeklinde seslenmesi yarışmacıları güldürdü. Eleme sırası Beyaz takımda Yunan yarışmacılarda, eleme adayı olabilecek yalnızca 3 isim var. Beyaz takım zayıf yarışmacıyı elemek ve Siyah takıma karşı güçlenmek istiyor. İşte Survivor son bölümde eleme adayları…

SURVİVOR ELEME ADAYLARI: AFRODİTİ, NİKOS VE KYRİAKOS

ADA KONSEYİ’NDE NELER KONUŞULDU?

Acun: Bir Yunan konseyi… Performansları açıklayalım. Ödülünü ızgara etli sandviç. Kadınlarda; Seda, Dalaka. Erkeklerde; Emre, Nikos.

Sakis: Beyaz takımdan eleme sırası Yunan yarışmacılarda. Bora sence neden kaybettiniz?

Bora: İki dokunulmazlıkta da bizden daha iyilerdi. Bizden birini gönderme şansına eriştiler. İyi geçindiğim 3 Yunan’dan biri gidecek. Üzgünümm. Nikos’un gitmesini istemiyorum çok iyi bir oyuncu. İlk başlarda Kyriakos çok iyiydi ama düşüş yaşıyor. Aynı şekilde Afroditi de son zamanlarda iyi.

Seda: Olaya Türk Yunan olarak bakmadım. Çok benziyoruz. Kim giderse çok üzüleceğiz. Daha fazla sorumluluk hissediyorum takımı kendim kurduğum için. İyi bir takım olmayı her zaman başardık. Hikmet burada olsaydı çok daha iyi bir takım olurduk.

Sakis: Oylama anına yaklaşıyoruz. Sadece üç seçeneğin olduğu çok önemli bir oylama olacak. Afroditi, Nikos ve Kyriakos arasından iki ya da üç aday çıkacak.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI: AFRODİTİ, NİKOS VE KYRİAKOS


Yorumlar