Anasayfa /  Medya

Survivor iletişim ödül oyununu kim kazandı? 29 Mart 2018

Survivor'ın 34. bölümünde bu akşam Ünlüler ve Gönüllüler hem baraka ile erzak hem de iletişim oyunu için karşı karşıya geldi. Her iki oyun da beceriye dayalı oyunlardı. Peki, ödül oyunlarını hangi takım kazandı?

Abone ol
Abone ol 30 Mart 2018 00:06

Bu perşembe Ünlüler ve Gönüllüler iki oyun birden oynadı. İlki baraka ve erzak diğeri ise iletişim oyunuydu. Peki ödül oyunlarını hangi takım kazandı?



İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?



İletişim oyunu Gönüllüler için ayrı Ünlüler için ayrı anlam ifade ediyordu. Gönüllülerin kazanması durumunda aileden ve arkadaşlarından gelen mektuplar okunacaktı. Ünlülerin kazanması durumunda ise yarışmacılar ailelerinden gelen mesajları görecekti. İletişim oyunu başa baş bir mücadeleyle başladı. Becerinin ön plana çıktığı karşılaşmayı All Star takımı kazandı. Gönüllüler yine bir iletişim oyunundan eli boş döndü.



ADA VE ERZAK OYUNUNU KİM KAZANDI?



Survivor'da her perşembe Ünlüler ve Gönüllüler baraka ve tost için karşı karşıya geldi. Bu hafta yeteneğe dayalı bir oyun vardı. Oyuna All Star takımı süper başladı ve öyle de götürdü. All Star takımı mücadeleyi 10'a 2 kazandı.

ANIL GERİLİMİ



Survivor'ın son konseyinde Anıl'ın ismi 7 kişi tarafından yazılmış genç yarışmacı eleme adayı olarak çıkmıştı. Anıl neden isminin yazıldığına anlam veremezken Nagihan, güçlü yarışmacının yazılmasına karşı çıkıp sonuna kadar Anıl'ın yanında olacağını söyledi. Hakan Hatipoğlu ise Anıl, Nagihan ve Birsen'in; Yağmur'u birbirinden bağımsız bir şekilde yazmasına inanmayıp imalı cümleler kurdu.



ALL STAR TAKIMI MEMNUN



Gönüllüler'in ikiye bölünmüş olması All Star takımının iştahını kabartmış durumda... Anıl ile Hakan'ın tartışmalarının ileride daha da alevlenecek olması Ünlüleri keyiflendiriyor.

 


Yorumlar