Anasayfa /  Medya

Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Seda ile Dalaka arasında ipler gerildi!

Survivor'da son dokunulmazlık oyunları oynanırken heyecan en üst noktaya çıkıyor. İki takımın da tüm gücüyle mücadele ettiği haftanın ilk dokunulmazlık oyunu ikinci oyun öncesin büyük avantaj sağlıyor.

Abone ol
Abone ol 16 Haziran 2019 18:04

Dominik'te tüm hızıyla devam eden Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Finale adım adım ilerlerken son dokunulmazlık oyunlarından birini oynayan yarışmacılar parkurda kıyasıya mücadele etti. Yükselişte olan, mücadeleyi sonuna kadar devam ettiren iki takımın kaptanları Seda ile Dalaka arasında yaşanan gerilim ise oyuna damga vurdu.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU

Murat: Survivor’un son dokunulmazlık oyunlarından birine hoş geldiniz. Kaybeden için gerçekten hayal kırıklığı yaratacak, kazananı sevindirecek bir oyun oynayacağız.

Yusuf: Dokunulmazlık oyunlarının önemi çok büyük. İki takım için de söyleyebilirim ki kim kaybederse kaybetsin kaybı büyük olacak.

Sude: Artık son dönemde daha stresli oyunlar oynuyor. Bu takımda bazı isimler rahatsız ama yine de kazanmak istiyoruz.

Bora: Herkesin bir hayali var. Allah herkesin yardımcısı olsun, bu noktada elenmek herkes için çok üzücü olur. Bir önceki oyunu kazandık, karşı takımda Türk haftası. Siyah takım daha stresli olacaktır. Onlardan birini elersek final için şansımız çok daha fazla olacaktır.

Survivor dokunulmazlık oyunun Siyah takım kazandı.

Siyah takım: 10 – Beyaz takım: 8

DALAKA’NIN HAREKETİ SEDA’YI KIZDIRDI

Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu mücadelenin yanı sıra gergin anlar ile de dikkat çekti. Oyunda yarışacak Seda’ya parkurda rakibi Dalaka “iyi şanslar” dilemeyince, sinirlendi. Oyun sonrası benche dönen Seda, Dalaka’yı eleştirdi.

Survivor Beyaz takımda yer alan Seda, siyah takımdan Katerina’nın tavrıyla ile ilgili ‘Ego böyle bir şey…’ dedi.


Yorumlar