Anasayfa /  Medya

Survivor'da kim elendi? 9 Nisan 2018 SMS sonuçları!

TV8'in sevilen yarışması Survivor'da 9 Nisan 2018 Pazartesi akşamı kim elendi sorusunun yanıtı SMS oylaması sonuçları ile belli oldu. Cumali Akgül, Yağmur Banda ve Funda Alkayış, Survivor'da bu hafta eleme adayı olan isimlerdi. Yapılan eleme konseyinde Funda Alkayış adaya veda etti.

Abone ol
Abone ol 10 Nisan 2018 00:15

Survivor 2018'de bu hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. Survivor 2018'nin 9 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanan son bölümünde nefesler tutuldu. Acun Ilıcalı bu hafta Survivor SMS oylaması sonuçlarına göre kimin elendiğini açıkladı. Gönüllüler takımından elemeye çıkan isimler Cumali Akgül, Yağmur Banda ve Funda Alkayış'dı. SMS oylamasının sonuçlarına göre bu hafta Survivor adasına veda eden isim Funda Alkayış oldu.

İlk dokunulmazlığı Gönüllüler takımı kaybetmiş, eleme adayı olarak da Cumali Akgül ve Yağmur Banda isimlerini vermişlerdi. İkinci dokunulmazlığı da Gönüllüler takımı kaybetmiş ve bir eleme adayı daha çıkarmak zorunda kalmışlardı.

Gönüllüler takımında yarışmacılar birer arkadaşlarının isimlerini yazmış ve yarışmacıların oyları sonucunda üçüncü eleme adayı Funda Alkayış olmuştu. SMS oylaması sonuçlarına göre en düşük oyu alan Funda Alkayış, Survivor 2018'de bu hafta elenen isim oldu ve Survivor'a veda etti.

Survivor'da kim elendi? 9 Nisan 2018 SMS sonuçları!


Yorumlar