Anasayfa /  Medya

Survivor'da bomba itiraf: Hakkını ödeyemem

`Survivor 2018`e veda eden son isim olan Elif Şadoğlu, TV8`de yayınlanan `Survivor Panorama` programında çarpıcı açıklamalar yaptı. Elif Şadoğlu, takım arkadaşının yapmış olduğu bir hareketten memnuniyet duyduğunu itiraf etti.

Abone ol
Abone ol 17 Mayıs 2018 18:46

Survivor Panorama programında eski Survivor yarışmacısından bomba bir itiraf geldi. `Survivor 2018`e veda eden son isim olan Elif Şadoğlu, TV8`de yayınlanan `Survivor Panorama` programında çarpıcı açıklamalar yaptı. Elif Şadoğlu, takım arkadaşının yapmış olduğu bir hareketten memnuniyet duyduğunu itiraf etti.

''O POTADAN ÇIKAMAYACAĞIMI BİLİYORDUM": Başarılı yarışmacı, "Turabi ve Merve ile yarıştığım potadan çıkamayacağımı hissediyordum. Böyle bir takımı bırakmak zorunda kaldığım için, onlarla daha fazla yarışamayacağım için çok üzüldüm. Yarışmaya sonradan katılmanın büyük bir dezavantaj olacağını biliyordum. Ailemle bile vedalaşamadan, bir günde gittim. Bu nedenle ilk günden beri onların yanında olmadığım için de çok üzüldüm" dedi.

"TURABİ'NİN YAZILMASI ADADA KONUŞULUYORDU": Turabi'nin isminin elenme adayı olarak yazılması konusuna da değinen Elif Şadoğlu, "Turabi'nin adının çıkacağını biliyordum. Bu adada konuşuluyordu. Kulis gibi değil, yazacak kişi sayısı zaten azdı. O konsey kağıdının benim son konsey kağıdım olduğuna da biliyordum. Ümit Karan ile Adem'in arası çok iyi, bireysel dokunulmazlığı kazandığı için Mustafa Kemal yazılamıyor. Elif ile Sema da iki kadın kalacağı için birbirini yazmak istemiyor. Yani Turabi'nin aday olacağı belliydi" şeklinde konuştu.




ADEM İTİRAFI: ELİF'İ POTAYA SOKMAYALIM Bir de itirafta bulunan Şadoğlu, "Adem'in (Kılıçcı) hakkını ödeyemem. İlk dokunulmazlık oyununu kaybettiğimiz zaman, benim ismimin çıktığı konseyde kendisi potaya girmek istedi. `Elif`i potaya sokmayalım, ben ve yanıma güçlü birisi gelsin. İkinci dokunulmazlığı kazanırsak onlardan birini gönderelim` dedi. Beni çok memnun ve mutlu eden bir düşüncesiyle geldi. `İkinci dokunulmazlığı kazanıp karşı takımdan iki kişiyi aday çıkartırsak, ben onlardan birini eleyemiyorsam burada kalmamın çok da bir manası yok` cevabını verdim" ifadelerini kullandı.

​​​​​​​



Etiketler Elif Şadoğlu
Yorumlar