Anasayfa /  Medya

Survivor'da araba ve yemek ödüllerini kim kazandı?

Survivor 2019 49. son bölümünde araba ve hamburger ödülleri için kıyasıya bir mücadele yaşandı. Survivor'da birleşme partisi öncesi son ödül oyunlarında Türk ve Yunan yarışmacılar sıcak havada ter döktü. Peki Survivor'da yiyecek ve araba ödüllerini kim kazandı. Survivor son bölümde ödül oyunu sırasında aniden yere yığılan Emre herkesi korkuttu. Hikmet ile Sabriye arasındaki gerilim ise artarak devam etti. Yunan yarışmacılar arasında da tartışma yaşandı. İşte Survivor son bölümde yaşananlar.

Abone ol
Abone ol 16 Nisan 2019 11:04

Türkiye ve Yunanistan televizyonlarında eş zamanlı olarak yayınlanan Survivor 2019, 15 Nisan Pazartesi akşamı 49. son bölümüyle ekrana geldi. Birleşme haftasına girilen Survivor'da siyah ve beyaz takımlar ödül oyunlarında ter döktü. Her hafta verilen araba ödülünü son olarak kazanan isim belli oldu. Diğer yandan ise günlerdir açlıkla mücadele eden yarışmacılar hamburger ödülünü kazanmak için parkurda yarıştılar.

SURVIVOR'DA YİYECEK ÖDÜLÜNÜ HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor Türkiye Yunanistan’ın son bölümünde siyah ve beyaz takımlar yemek ödülü için karşı karşıya geldi. Hamburger ödüllü oyunu 10-8'lik skorla beyaz takım kazandı. Ödül oyununu kazanan beyaz takım yarışmacıları hamburgerin keyfini çıkardılar.

SURVIVOR'DA ARABAYI BU HAFTA KİM KAZANDI?

Araba oyununda siyah takım 10’a 6'lık skorla beyaz takımı mağlup etmeyi başardı. Yarışmacılar daha sonra ise ‘siyah mı beyaz mı?’ oyununa kaldı. Oyunda Elpida ve Panagiotis finale kaldı. Elpida oyunu kazanarak bu hafta arabanın sahibi oldu.

EMRE HERKESİ KORKUTTU!

Survivor Türkiye Yunanistan kırk sekizinci bölümde oynanan ödül oyununun ardından seremonide Emre bir anda yere yığıldı. Yarışmacıların hemen yardımına koştukları Emre'ye hemen sağlık ekipleri müdahale etti.

HİKMET VE SABRİYE GERİLİMİ

SURVIVOR'DA BİRLEŞME ÖNCESİ KİM ELENECEK?

Survivor'ın 16 Nisan Salı akşamı TV8'de ekrana gelecek olan 49. yeni bölümünde eleme heyecanı yaşanacak.

Tony ve Kyriakos bu hafta eleme adayları olmuştu. Survivor'da ada konseyi toplanacak ve elenen isim açıklanacak. Tony ve Kyriakos arasından en az oyu alan yarışmaya veda edecek.


Yorumlar