Anasayfa /  Medya

Survivor 45.Bölüm : Parkurda kaza ! Sema'ya doktor müdahale etti

Survivor 45. Bölümü gerilim dolu anlara ev sahipliği yaptı. Ödül oyununda parkurda düşen Sema oyun sonunda kendini yere bıraktı. Doktor Metin Kuş hemen müdahale etti...İşte Sema'nın parkurda düştüğü o anlar...

Abone ol
Abone ol 14 Nisan 2018 00:43

Survivor'da bu hafta ünlüler ve gönüllüler takımı oldukça aç olan karınlarını doyurabilmek adına mücadele ettiler. Survivor'da 10 haftadır hiç ödül kazanamayan gönüllüler takımı oldukça aç durumdaydı ve Alp Kırşan ödülü açıkladığı an da adeta oyuna kilitlendiler. Gözleri bağlı bir şekilde arkadaşlarının yardımıyla parkuru tamamlamaya çalışan yarışmacılar, zorlu dakikalar yaşadılar. Kafa kafaya giden mücadeleyi gönüllüler takımı kazandı ve uzun bir süreden sonra ilk defa yemek yeme fırsatı buldular.

Yönünü şaşırdı puanı kaybetti - Survivor 2018 - 45. bölüm 





Survivor'da geçtiğimiz hafta ada konseyinin ardından Nagihan'dan Acun Ilıcalı'ya sürpriz bir istek gelmişti. Gönüllüler takımında yarışan Nagihan, takım arkadaşlarıyla konuştuğunu belirterek, takımının sayı kazanabilmesi adına Cumali'nin ünlüler takımına geçmesi yönünde, Acun Ilıcalı'ya talebini iletmişti. Yapılan değerlendirmelerin ardından Acun Ilıcalı, Cumali'nin gönüllüler takımında devam etmesine karar verdi.

Yiğit ile Cumalinin mücadelesi nefes kesti - Survivor 2018 - 45. Bölüm

Kazanan Takım Ödülüne kavuştu Survivor 2018 - 45. Bölüm





44. Bölümde Neler Yaşandı?

Nagihan konseydeki Cumali teklifinin sebebini anlattı!

Cumali, Ünlüler takımına geçecek mi? Alp Kırşan açıkladı

"Nagihan'a sert tepki! "Survivor tarihine geçecek kadar.."


Yorumlar