Anasayfa /  Medya

Survivor 2018'de kim elendi? İşte adaya veda eden o isim

Survivor'da eleme heyecanı ve ödül oyunlarının kalitesi artmaya devam ediyor. Ekranların herkes tarafından soluksuz olarak takip edilen yarışma programı Survivor'da bu akşam gönüllüler takımında eleme heyecanı yaşandı.

Abone ol
Abone ol 26 Mart 2018 23:19

Takım kararıyla eleme potasına çıkan isimler Yağmur Banda, Ramazan Kalyoncu ve Anıl Berk Baki oldu. Gerçekleşen SMS oylamasıyla birlikte adaya veda eden isim belli oldu. Peki, Survivor'da kim elendi?

Survivor'da son dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımından bir kişi bu hafta adaya veda etti. Sayıları oldukça azalan gönüllüler takımı bu hafta dokunulmazlığı alıp arkadaşlarını koruma altına almak istiyordu. Survivor başladığı günden itibaren sadece 1 kez dokunulmazlık kazanan gönüllüler takımı bu hafta da istediğini alamadı ve takımlarından bir kişi adaya veda etti. Peki, Survivor'da kim elendi?

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da bu hafta yaşanan eleme gecesiyle birlikte gönüllüler takımından adaya veda eden isim belli oldu. Oynanan dokunulmazlık oyunlarında şanssızlıklarını sürdüren gönüllüler takımı arkadaşlarından 3 ismi eleme adayı olarak belirlemek zorunda kaldı. Arkadaşlarının ortak kararıyla en çok ismi yazılan isim Anıl oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Cumali ise Ramazan Kalyoncu'nun adını verdi. Gönüllüler takımında performans ödülü alan Birsen Bekgöz ise Yağmur Banda'nın adını verdi. Gerçekleşen halk oylamasıyla birlikte adaya veda eden isim Ramazan Kalyoncu oldu.


Yorumlar