Anasayfa /  Medya

Survivor 2018 50. Bölüm : Ödül oyununu kim kazandı? İşte kazanan...

Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam zorlu bir mücadelede karşı karşıya geldiler. Ödül oyunu oynayacak olan olan iki takıma bir de sürpriz vardı. Ödülü kazanan takım 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında istedikleri çocuklara ödül armağan edebileceklerdi. Peki, Survivor'da ödül oyununu kim kazandı?

Abone ol
Abone ol 21 Nisan 2018 02:06

Survivor'da ödül oyunlarının heyecanı ve kalitesi her geçen gün artmaya devam ediyor. Ekranların soluksuz olarak takip edilen yarışma programı Survivor'da bu akşam ünlüler ve gönüllüler takımı aç karınlarını doyurmak için son ana kadar mücadelelerini verdi. Oldukça zorlu parkurda iki takım yarışmacıları da zor anlar yaşadı. Peki, Survivor'da ödül oyununu kim kazandı?Mor oda ödül oyununda Ünlüler ile Gönüllüler karşı karşıya geldi.

Survivor 2018 51.bölüm tanıtımı : Gönüllülerde şok tartışma ! Nagihan çıldırdı

Survivor 2018 50. Bölüm'de neler oldu?

Survivor 2018'de ödül oyununu kazanan Gönüllüler takımı bu kez kendi aralarında mor puan ödülü için yarıştılar. 

Survivor'da ödül oyunlarında kıyasıya rekabet sürmeye devam ediyor. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam zorlu bir mücadelede karşı karşıya geldiler. Ödül oyunu oynayacak olan olan iki takıma bir de sürpriz vardı. Ödülü kazanan takım 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında istedikleri çocuklara ödül armağan edebileceklerdi. Peki, Survivor'da ödül oyununu kim kazandı?

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da ödül oyunlarının kalitesi ve oynanan oyunların zorlukları açlıkla beraber her geçen gün artmaya devam ediyor. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam lezzetli bir ödül için karşı karşıya geldiler. Ödül hünkar beğendiydi. Zorlu parkurda iki takım yarışmacıları zorlu dakikalar yaşadılar. Son ana kadar devam eden mücadelenin galibi gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler takımı uzun bir süreden sonra karınlarını doyurma fırsatı yaşadılar. Ödülü kazanan gönüllüler takımı bir de 23 Nisan için çocuklara hediye yollama fırsatını yakaladılar. 

MERVE VE SEMA TARTIŞTI

Oynadığı oyunda kaybeden Sema, kendi takım arkadaşlarının yanına geldiği anda Ümit Karan'la gergin bir diyaloğa girdi. Ümit Karan, Sema'ya yanlışını anlatmak istedi fakat Sema'nın tepkisi çok farklı oldu. Bunun üstüne Merve'nin arayı yatıştırmak için yaptığı konuşma Sema'yı daha da gerdi. Sema 'Sen niye karışıyosun biz zaten küs değiliz' tavrıyla Merve'nin tepkisini çekti. Kısa süreli tartışmanın ardından yarışmacılar yine eski hallerine döndüler.

Sema, Merve'nin tavrından rahatsız!

Merve Aydın: "Bundan sonra kimin ne yaptığı umurumda değil"

Turabi: "Oyun hayalimizi Gönüllüler elimizden aldı"






Yorumlar