Anasayfa /  Medya

Büyük finale bir gün kaldı! Survivor'da yarı finale kimler kaldı?

Dominik'teki Survivor çalışanlarından Alper Baycın'ın hayatını kaybetmesinden dolayı ertelenen Kıbrıs finalleri başladı. 29 Haziran'da Kıbrıs'tan canlı yayınlanan bölümde Acun Ilıcalı açlış konuşmasını, "Çok acı bir olay yaşadık ekip olarak iki gün erteledik. Biricik kardeşim Alper için bir kez daha başsağlığı diliyorum" sözleriyle yaptı. Ilıcalı ayrıca çeyrek final, yarı final ve final olarak yapılması planlanan Survivor'ın yarı final ve büyük final olarak iki aşamalı yapılacağını dile getirdi. Yarı final koltuğunda oturan Adem, Nagihan, Damla ve Turabi Kıbrıs'ta canlı SMS oylamasına çıktı. Damla ve Turabi sonuçlara göre elendi. Böylece son dörtlüye kalan Anıl ile Hilmi Cem'in yanına Adem ve Nagihan final koltuğuna oturdu. Merakla beklenen büyük final 30 Haziran Cumartesi akşamı gerçekleşecek. İşte Kıbrıs finalinden detaylar...

Abone ol
Abone ol 30 Haziran 2018 00:58

Survivor 2018'in merakla beklenen Kıbrıs yayını başladı. 



Açılış konuşmasını yapan Acun Ilıcalı, "Çok acı bir olay yaşadık ekip olarak iki gün erteledik. Biricik kardeşim Alper için bir kez daha başsağlığı diliyorum. Bunun etkisi altındayız. Dominik'te sabahlara kadar çalışan, saatlerce uykusuz kalan bir ekibimiz var. Biz bir aileyiz, bu aileden bir kişiyi kaybettik. Onu hiç bir zaman unutmayacağız nur içinde yatsın" ifadelerini kullandı.

"Yayın akışını" değiştirdik diyen Ilıcalı, 29 Haziran akşamı Adem, Damla, Turabi ve Nagihan'ın yarı finalde SMS oylamasına çıkacağını ve iki ismin veda edeceğini dile getirdi.

 

Yarı final koltuğunda oturan Adem, Nagihan, Damla ve Turabi Kıbrıs'ta canlı SMS oylamasına çıktı. Damla ve Turabi sonuçlara göre elendi.



Finale çıkan Adem ve Damla, son dört yarışmacı arasına adını Dominik'te yazdıran Anıl ve Hilmi Cem ile büyük finalde 30 Haziran Cumartesi akşamı canlı SMS'e çıkacak.

Finale kalan Adem şu ifadeleri kullandı: "Şu olabileceğin en iyi noktdayım, yoluma devam etmek istiyorum. Bana inandıkları için çok teşekkür ediyorum Allah hepsinden razı olsun."

Final sevinci yaşayan Nagihan şöyle konuştu: "Mutluyum sevenlerim bana bir adım attırdı. İnşallah hayalini kurduğumuz o mutluluğu finalde yaşarız. Kısıtlı imkanlarda bana oy gönderen, imkanı olmayıp dua gönderen herkesten Allah razı olsun, sonsuz teşekkür ediyorum."

ŞAMPİYONLUK ADAYLARI

Survivor Gönüllüler ve All Star yarışmacıları canlı yayında Acun Ilıcalı'nın 'Bir oy hakkınız olsa kime kullanırdınız' sorusuna yanıt verdi. İşte o tercihler:



GÖNÜLLÜLER



Ramazan: Adem



Murat: Damla



Melih: Adem



İpek: Adem



Gamze: Nagihan



Gizem: Adem



Emre: Turabi



Cumali: Adem



Birsen: Nagihan



Funda: Nagihan



Yağmur: Nagihan 



Hakan: Nagihan



Nevin: Nagihan



Cumali: Adem

ALL STAR



Ecem: Adem



Sema: Adem



Nihat: Nagihan



Yiğit: Adem



Sahra: Adem



Berna: Turabi



Mustafa: Adem



Elif: Adem



Ümit: Adem

YARI FİNALİSTLERİN İLK SÖZLERİ

Adem:



"Öncelikle Alper kardeşimizin ailesine sabır diliyorum. Bugün baktığımda çok güçlü yarışmacılar var 'hangisini eleyebilirim' dediğimde bir isim çıkmıyor. Hepsi hak etti, halkımız karar verecek. Çok çalıştım bundan sonra sevenlerim ve Survivor seyircisi karar verecek. Umarım bu hikayeyi güzel bir şekilde tamamlarım."

Damla:



"Çok heyecanlıyım. İkinci defa bu duyguyu yaşıyorum. Hepimiz çok emek verdik, beş ayın sonunda buradayım. Takım olmak ne demek onu yaşadık. Sakatlık yaşadım ve bu benim için en üzücüsüydü. Her oyuna ilk günki heyecanımla çıktım. Elimden gelen mücadeleyi verdim. Hiç keşkem olmadı. Survivor'da kimin kalbini kırdıysam çok çok özür diliyorum. Sevenlerimin desteğine ihtiyacım var. Umarım yanımda olurlar."

Nagihan:



"Alper kardeşimizin ailesine başsağlığı diliyorum. Survivor'ı acısıyla tatlısıyla tamamladık. Sakatlığım peşimi hiç bırakmadı. Buraya 'Türk kadınının gücünü göstereceğim' diye geldim hiç bir zaman pes etmedim. Tek bir hayalim var, final koltuğuna oturmak. İnşallah bu bana nasip olur. Hayalimi hayata geçirecek olan Türk halkıdır. Bugün burada yalnız değilim, destekçilerim sayesinde oturuyorum. Hakkımda hayırlısı olsun."

Turabi:



"Ben de öncellikle başsağlığı diliyorum abi. Survivor'da kimsenin yapmadığı şeyleri yapmaya çalıştım. Zaman zaman küçümsediler, önemli olan cesaret etmekti. Eğer programa biraz katkım olduysa ne mutlu bana. Keşke yakından tanımıyorsak yargılamasak. Herkese tavsiyemdir kimse başkası ne der diye yaşamasın biz ne yaparsak yapalım onlar bir şey derler. Büyüklere ricamdır, çocuklarımızı spora yönlendirsinler. Bazı sporları yapmak erken yaşta başlamayı gerektiriyor. Oy istemeye gelelim; bana oy atmak yerine bir çocuğumuzu sporla tanıştırsınlar yapabiliyorlarsa bana destek çıksınlar. Potadan bu konuşmadan dolayı çıkamasamda bu arkadaşlar buradan çıkmayı hak etmiştir." (ntv)

GEÇMİŞTEN BUGÜNE ŞAMPİYONLAR

2005 - Uğur Pektaş



2006 - Derya Durmuşlar



2007 - Taner Özdeş



2010 - Merve Oflaz



2011 - Derya Büyükuncu



2012 - Nihat Altınkaya



2013 – Hilmi Cem İntepe



2014 – Turabi Çamkıran



2015 - Survivor All Star / Turabi Çamkıran



2016 - Çağan Atakan Arslan



2017- Ogeday Girişken




Yorumlar