Anasayfa /  Medya

Acun Ilıcalı Survivor 2018'in yeni konseptini açıkladı. Survivor'da format neden değişti?

1 Nisan akşamı ekranlara gelen Survivor'un 2018'in yeni bölümü oldukça önemli gelişmelere sahne oldu. Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı radikal bir karar alarak Survivor 2018'de konsept değişikliği yapacaklarını ve Survivor 2018 All Star konseptinin artık sonlanacağını açıkladı. Acun Ilıcalı, bu yeni konseptin adının ise, 'All Star All Star'a Karşı' olduğunu söyledi. Survivor izleyicileri ise Acun Ilıcalı'nın açıkladığı yeni konseptin detaylarını merak edip araştırıyor. Peki, Survivor All Star konsepti neden bitti? All Star - All Star'a Karşı konseptinin detayları neler? Survivor'da format neden değişti?

Abone ol
Abone ol 02 Nisan 2018 02:26

Suvivor'un yapımcısı ve sunucusı Acun Ilıcalı bu akşam sosyal medya hesaplarında yaptığı "Akşamı bekleyin" açıklamasının ardından Survivor 2018'in geleceği hakkında son derece önem kararlar alındığını açıkladı. Acun Ilıcalı'nın açıklamasına göre Survivor 2018'de artık Ünlüler ve Gönüllüler konsepti olmayacak bunun yerine, Survivor All Star All Star'a Karşı adı verilen yeni sisteme geçilecek. Peki, Survivor All Star konsepti neden bitti? Survivor All Star All Star'a Karşı konsepti nasıl olacak? İşte, vatandaşların büyük bir merakla araştırdığı Survivor 2018'in yeni konsepti hakkında merak edilen her şey...

SURVİVOR 2018'E YENİ KONSEPT GELİYOR

Survivor'ın 1 Nisan akşamı ekranlara gelen eleme gecesinde Acun Ilıcalı flaş açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, All Star ve Gönüllüler arasındaki güç dengesinin bir türlü sağlanamaması sebebiyle Survivor 2018'in konseptinin değiştirileceğini söyledi. Ilıcalı, Survivor All Star - Gönüllüler konseptinin bittiğini bunun yerine daha uygun olacaklarını düşündükleri Survivor All Star All Star'a Karşı konsepti ile yarışmaya devam edeceklerini duyurdu.

Acun Ilıcalı'nın açıklamalarına göre Survivor'un yeni konsepti şöyle olacak; All Star takımı 6'ya 5 şeklinde ayrılacak ve Gönüller takımındaki kişiler All Star takımından bölünmüş takımlara geçecek. Acun Ilıcalı yeniden belirlenecek olan takımların 2 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanacak bölümde açıklanacağını da sözlerine ekledi. Acun Ilıcalı söz konusu format değişikliğini açıkladıktan sonra Merve ve Sema gözyaşlarını tutamadı.







SURVİVOR YENİ BÖLÜM TANITIMI (37.BÖLÜM)

Survivor 2018'de büyük mücadele nefesleri kesmeye devam ediyor. Survivor'da bu akşam dokunulmazlık oyunu gerçekleşecek. Survivor 2018'in 37. yeni bölüm tanıtımında, Hakan'dan All Star takımına verdiği büyük söz, başta Ümit Karan olmak üzere takımdaki diğer yarışmacıları şaşırttı. İşte o tanıtım...

'BENİMLE SAVAŞMASI İMKANSIZ'



Yeni bölümde Hakan Hatipoğlu Nagihan için ilginç sözler sarf ediyor. Nagihan'ın All Star'dan Gönüllüler'e gelmesinin ardından adalarında huzurun azaldığını söyleyen Hakan, 'Bu adada huzur bir noktadan sonra azaldı. Nagihan buraya geldikten sonra. Nagihan'ı çok iyi tanıyorum. Umarım bana kılıç çekmez. Ama kılıç çekerse kusura bakmasın ama benimle kolay kolay savaşamaz. İmkansız.' dedi.

Survivor 2018'in 38. yeni bölüm tanıtımı


Yorumlar