Anasayfa /  Medya

Acun Ilıcalı açıkladı: Survivor'a katılacak olan 4 yeni isim!

Survivor 2018'de flaş bir gelişme yaşandı. Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla All Star ve Gönüllüler takımına 4 yeni yarışmacının daha eklendiğini duyurdu. Peki bu yarışmacılar kim oldu? İşte Survivor 2018'e katılacak 4 isim...

Abone ol
Abone ol 13 Mart 2018 00:20

Survivor 2018'de sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı resmi instagram hesabından yaptığı paylaşımla birlikte Survivor 2018'e dahil olacak olan 4 yeni ismi açıkladı. İşte o isimler...

Survivor 2018'e dahil olacak olan 4 yeni yarışmacının isimleri belli oldu. Acun Ilıcalı daha önce yaptığı açıklamada, "Survivor 2018'de ilerleyen günlerde hem All Star hem Gönüllüler takımına 2'şer isim dahil olacak" demişti. Acun Ilıcalı resmi Instagram hesabından yaptığı paylaşımla birlikte Survivor'a katılacak olan 4 yeni ismin kimliklerini paylaştı.

ACUN ILICALI SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU: Efsane yarışma Survivor'ın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, resmi Instagram hesabından 4 yeni ismin Survivor'a katıldığını duyurdu. Yeni katılan yarışmacıların 2'si All Star, 2'si ise Gönüllüler takımında mücadele edecek.Ilıcalı, yaptığı açıklamada: "All Star ve Gönüllüler takımına katılan yeni yarışmacılarımıza başarılar diliyorum" dedi.

SURVIVOR'DA YENİ YARIŞMACILAR KİMLER?: Survivor 2018'de Acun Ilıcalı'nın açıkladığı yeni yarışmacıların isimleri ve yarışacakları takımlar ise şöyle:

All Star: Elif Şadoğlu ve Yiğit Dikmen

Gönüllüler: Mustafa Kemal Kurt ve Batuhan Buğra Eruygun






Yorumlar