Anasayfa /  Magazin

Survivor Sercan'dan Nisa'ya olay el hareketi !

Survivor 2020 programında yarışan Sercan ve Nisa gündemden düşmüyor. Son olarak Nisa'nın Mert ile tartışırken Sercan'ın yaptığı el hareketi sosyal medyada tepki çekti.

Abone ol
Abone ol 22 Nisan 2020 15:06

TV8 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor 2020, dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Kıyasıya rekabetin olduğu yarışta Sercan'ın Nisa'nın arkasından yaptığı el hareketi sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirildi.

MERT VE NİSA ARASINDA GERGİNLİK
İletişim oyununda karşı karşıya gelen Ünlüler takımından Mert ile Gönüllüler takımından Nisa arasında Çekçe küfür etme gerginliği yaşandı. Nisa, kendisi için "O yapamaz zaten" diyen Mert'e kendi dili olan Çekçe cevap verdi. Bunun üzerine sinirlenen Mert ise "Çekçe küfür mü ediyorsun" diyerek tepki gösterdi. İkili arasındaki gerginlik Acun Ilıcalı ve diğer yarışmacıların müdahalesiyle sakinleştirildi.

SERCAN'IN YAPTIĞI HAREKET TEPKİ ÇEKTİ
Geçtiğimiz günlerde özel ilgisinin olduğu Nisa'ya açılan Sercan, aldığı ret cevabıyla büyük üzüntü yaşadı. Mert ve Nisa arasındaki gerginliğe dahil olan Sercan ise Nisa'nın arkasından "Çok konuşma ve boş konuşma" gibi anlamlara gelen el hareketi yaparak tepkisini gösterdi. Sercan'ın bu hareketi sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Hatta Sercan için "Gururuna yediremedi" ve "Reddedilince Sercan gibi olanlar iticisiz" gibi yorumlar yapıldı.

İşte Sercan için yapılan bazı yorumlar...

Yorumlar