Anasayfa /  Foto Galeri

Survivor İsmail ve nişanlısı Gamze sonunda yüzleşti! Nedeni belli oldu...

Survivor 2021 Ünlüler - Gönüllüler yarışması hız kesmeden devam ediyor. Dokunulmazlık yarışının yapıldığı geceye geçtiğimiz hafta annesinin itirafıyla büyük bir şok yaşayan İsmail Balaban'ın nişanlısıyla konuşması damga vurdu. İsmail, k onsey öncesi Gamze'den gelen talep doğrultusunda telefonla görüştü. Survivor İsmail Balaban sonunda nişanlısı Gamze ile konuştu! İsmail Balaban nişanlısı ile barıştı mı? İşte ayrıntılar...

Survivor İsmail ve nişanlısı Gamze sonunda yüzleşti! Nedeni belli oldu... - Sayfa 1

Çekimleri Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleşen Survivor'da, yarışmacı İsmail Balaban'ın nişanlısı hakkında annesinin yaptığı açıklamalar izleyenleri şoke etmişti. Duygusal telefon konuşmasında annesi İsmail'e "Oğlum, senin bırakıp gittiğin gibi değilmiş hiçbir şey burada. O senin bıraktığın gittiğin kız değilmiş oğlum, sen bilirsin" demişti. O anların ardından adeta hayatının şokunu yaşayan başarılı yarışmacı ödül evinin dışına çıkarak üzgün olduğunu söylemişti.

Survivor İsmail ve nişanlısı Gamze sonunda yüzleşti! Nedeni belli oldu... - Sayfa 2

İSMAİL GAMZE İLE KONUŞTU 
Konseyde dün açıklama yapan İsmail, nişanlısı Gamze ile konuşacağını açıklamıştı. Günler sonra beklenen görüşme Survivor 82. bölümde gerçekleşti.

Survivor İsmail ve nişanlısı Gamze sonunda yüzleşti! Nedeni belli oldu... - Sayfa 3

NEDENİ BELLİ OLDU 
Günlerdir merak edilen olayı Gamze telefonda İsmail'e anlattı. Gamze yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Sadece bak şu an herkesin sağlığı yerinde bunu bil. Çok talihsiz bir olay oldu. Nişanlı olduğun için SMS gelmez gibi olaylar döndü.

Survivor İsmail ve nişanlısı Gamze sonunda yüzleşti! Nedeni belli oldu... - Sayfa 4

Gülsüm anneme böyle şeyler söylemiş etraftan insanlar. Konu bu. İsmail zaten başarıyla yarışacak bir insan dedim. Dışarıdan ona söylemişler. Bunlar sen geldiğinde konuşulacak şeyler. İletişim kurmamım tek amacı bunları kafana takmamanı istiyorum.