Anasayfa /  Foto Galeri

Survivor İlayda'dan annesine söyledği flaş yalan! İşte itirafı...

Survivor'da düşük performansına rağmen, eğlenceli tavırlarıyla çok sevilen İlayda Şeker, gönüllüler takımına başladığı yarışmaya ünlüler takımında devam ediyor. Röportajlarıyla sık sık gündeme gelen Şeker, son olarak annesine söylediği bir yalanı itiraf etti.

Survivor İlayda'dan annesine söyledği flaş yalan! İşte itirafı... - Sayfa 1

Ünlüler takımında yarışan İlayda Şeker, Survivor 2021'in en dikkat çeken isimleri arasına adını yazdırdı. Performansıyla iyi bir grafik çizmese de sözleri ve anlattıklarıyla adından söz ettiren İlayda'dan bir itiraf daha geldi.

Survivor İlayda'dan annesine söyledği flaş yalan! İşte itirafı... - Sayfa 2

ANNESİNE SÖYLEDİĞİ YALANI ANLATTI 
Bireysel röportajında iki yıllık üniversite mezunu olduğunu anlatan İlayda, küçük yaşlarından bu yana okulu sevmediğini hatta kendisini sadece teneffüslerde iyi hissettiğini söyledi.

Survivor İlayda'dan annesine söyledği flaş yalan! İşte itirafı... - Sayfa 3

Ancak annesinin üniversitesini ön lisanstan, lisans düzeyine taşımasını çok istediğini hatta bu konuda baskı yaptığını anlatan İlayda, bunu yapmak istemediğine karar verdiğini açıkladı.

Survivor İlayda'dan annesine söyledği flaş yalan! İşte itirafı... - Sayfa 4

'BURAYA GELMESEM SÖYLEMEZDİM' 
Annesine açıköğretime yazıldığını söyleyen İlayda, harç parası aldığını ve annesine dört yıl boyunca derslerinin çok iyi gittiğini söylediğini açıkladı. Hatta İlayda, sürekli kitap parası gibi bahanelerle annesinden para istediğini de anlattı. Bu durumu Survivor'a gelmese itiraf etmeyeceğini duyuran İlayda, "Aslında bunu söylemezdim ama buraya gelmişken açıklayayım dedim" dedi.