Anasayfa /  Magazin

Survivor İçin Acun Ilıcalı Beklenen Kararı Açıkladı...

22 Nisan Cuma günkü 85. Bölüm, Survivor All-Stars'ta bir takım karışımıyla yeni bir dönemi başlatıyor. Gıda krizi, yeni takımın dokunulmazlık yarışmasında ilk kez yarıştığı geceye damgasını vurdu.işte Detaylar...

Abone ol
Abone ol Editör Muhammed Çelik 06 Mayıs 2022 20:08

22 Nisan Cuma günkü 85. Bölüm, Survivor All-Stars'ta bir takım karışımıyla yeni bir dönemi başlatıyor. Gıda krizi, yeni takımın dokunulmazlık yarışmasında ilk kez yarıştığı geceye damgasını vurdu. Ilıcalı, ünlü ekibin mecliste yemeği bulup yediğini, duruma tepki gösterdiğini ve verilen cezayı açıkladığını açıkladı. TV8 ekranlarında ekrana gelen sevilen yarışma programı "Survivor All-Stars" heyecanlı yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor, Kırmızı takım Sema, Merve, Ayşe, Sude, Anıl, Adem, Batuhan ve Barış'tan, mavi takım ise Nagihan, Seda, Evrim, Nisa, Parviz, Atakan, Hikmet, Ogeday ve Berkan'dan oluşuyor. Survivor'ın dün yayınlanan bölümünde yeni ekip ilk kez karşı karşıya geldi.

 

 Haftanın ilk Eleme Maçı ve Adayı

Yoğun düzeyde gerçekleşen dokunulmazlık mücadelesini mavi takım kazandı. Hayatta kalanlar arasında dokunulmazlığını kaybeden kırmızı takım, oy kullanmak için ada konseyine gider. Oylamaya Sude ve Gökhan'ın isimleri yazıldı.

Ancak ismi en çok yazılan oyuncu Gökhan Keser, Yokluk Adası'na doğru yola çıkarak haftanın ilk eleme adayı oldu.

acun-ılıcalı

Acun Konseyde Açıkladı

Öte yandan Survivor 85. bölümde meclise yemek krizi damga vurdu. Acun Ilıcalı, ünlü ekibin yasadışı yemek yediğini açıkladı. Konuşan Adem, yaptıklarını kabul etti.

 

Dolmayı Erzak Aracından Aldım

Maçta sonrası açıklamalarda bulunan Adem, dolmayı kendisinin aldığını itiraf etti. Dolma araçtaydı ve sonrasında ben de aldım arkadaşlarıma dağıttım. 8-10 tane dolma vardı ve ben onları aldım. Oyun sırasında geldik ve açtık yemek pişiremedik. Yağmur yağdığı için ateş yakamadık. Planlı değildi Sema dışında herkes yedi. "dedi.

"Yiyecek ihlalleri göze parmak sokmak gibidir..."

Adem'in neşeli konuşmasına bakan Acun Ilıcalı, "Olayları normalleştirme çabalarınızı takdir ediyorum. Suçluluk duyacak şekilde söylüyorsunuz. Sanki sizi izci kampına götürdük ve ne olduğunu bilmiyorsunuz. Sanki gördüğün yemeği kurallara aykırı yiyebiliyorsun gibi. Normal diyorsun ama bizim yediğiniz gibi yaptırım uygulamamız da gayet normal. Sonra bunun dünyadaki en normal şey olduğu söylenecek ve sizi cezalandıracağız” dedi.

Sonra kim doymaz diye soran İrikale, Sema'nın cevabını aldı. Anıl ve Batuhan, Yağcı'nın neden yemek yemediği konusunda tereddütlüydü. Konuyla ilgili konuşan Batuhan, "Sema yemiyor, Barış'ı tanımıyorum. Ama yemem diyorsa yemez" dedi.

Yorumlar