Anasayfa /  Foto Galeri

Survivor eleme adayı kim oldu? Sürgün adasına kim gitti? İşte 13 Şubat dokunulmazlığı kazanan takım

Survivor 2022 yarışmasında ünlüler ve gönüllüler ikinci dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Gönüllülerin yenilmezlik serisi cumartesi günü gerçekleşen mücadelede son buldu ve ilk eleme adayını çıkardı. Survivor'da sürgün adasına kim gitti, dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Survivor eleme adayı kim oldu? Sürgün adasına kim gitti? İşte 13 Şubat dokunulmazlığı kazanan takım - Sayfa 1

Survivor 2022 All Star'da 13 Şubat Pazar akşamı haftanın 2. dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımları zorlu parkurda mücadele etti. Kaybeden takımda ise eleme adayı ve sürgün adasına gidecek ismi belirlemek için oylama yapıldı. Böylece Survivor'da haftanın 2. eleme adayı da belli oldu. 

Survivor eleme adayı kim oldu? Sürgün adasına kim gitti? İşte 13 Şubat dokunulmazlığı kazanan takım - Sayfa 2

Elemeye giden isim, adını yazan yarışmacı için "Aynı annenin elinden yemek yedik" diyerek kırgınlığını dile getirdi. Peki Survivor'da eleme adayı kim oldu? Sürgün adasına kim gitti?

Survivor eleme adayı kim oldu? Sürgün adasına kim gitti? İşte 13 Şubat dokunulmazlığı kazanan takım - Sayfa 3

Survivor 2022 All Star'da haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu ekrana geldi. Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımları zorlu platformda dokunulmazlığı kazanabilmek için yarıştı.

Survivor eleme adayı kim oldu? Sürgün adasına kim gitti? İşte 13 Şubat dokunulmazlığı kazanan takım - Sayfa 4

Dokunulmazlığı kaybeden takımda yapılan oylamada ise bir kişi hem eleme adayı oldu hem de Evrim Keklik'in ardından sürgün adasına giden 2. yarışmacı oldu.