Anasayfa /  Foto Galeri

Survivor eleme adayı kim oldu?

Survivor 2021'de bu hafta birinci eleme adayı Ünlüler takımından Gonca olmuştu. İkinci dokunulmazlık oyununda rekabet arttı. Oyunda İsmail Balaban'ın sayı aldıktan sonra Karadeniz horonu tepmesi, Reşat'ın sinirlenmesine yol açtı. Peki Survivor eleme adayı kim oldu?

Survivor eleme adayı kim oldu? - Sayfa 1

Survivor 2021'de ikinci dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazandı. Gönüllüler eleme adayı belirledi. Son bölüme İsmail ile Reşat'ın tartışması damga vurdu. Acun Ilıcalı, yarışmacılara ve seyircilere birleşme partisi sürprizlerini açıkladı. Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor birleşme partisi ne zaman?

Survivor eleme adayı kim oldu? - Sayfa 2

SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ NE ZAMAN?

Survivor 2021'de birleşme partisi 27-28 Mart'ta yapılacak

Survivor eleme adayı kim oldu? - Sayfa 3

Survivor birleşme partisine sayılı günler kala Acun Ilıcalı geçtiğimiz yılın şampiyonu Cemal Can'ın DJ olarak partiye geleceğini açıkladı. Ilıcalı birleşme partisine Jason Derulo'nun geleceğini de duyurdu. Ilıcalı sosyal medyada yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Swalla ve Savage Love şarkılarının arkasındaki büyük isim, dünyaca ünlü şarkıcı Jason Derulo, Survivor birleşme partisinde sahne alacak ve en sevilen şarkılarını seslendirecek"

Survivor eleme adayı kim oldu? - Sayfa 4

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Ünlüler takımından Gonca

Gönüllüler takımında 4 Hanzade, 4 Aleyna Çalışkan oyu çıktı bu nedenle ikisi de aday oldu.