Anasayfa /  Foto Galeri

Survivor Barış Murat Yağcı'nın hayatından dram çıktı! İşte hüzünlü hayat hikayesi

Survivor 2020’nin 17 Haziran çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde, halk tarafından çok sevilen ve şampiyonluk adayı gösterilen Barış Murat Yağcı hayat hikayesini anlattı.

Survivor Barış Murat Yağcı'nın hayatından dram çıktı! İşte hüzünlü hayat hikayesi - Sayfa 1

Sunuculuğunu ve yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor 2020'nin 17 Haziran Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde yarışmacılar SMS konseyine çıktı. Merakla beklenen konseye Barış Murat Yağcı'nın açıklamaları damga vurdu. 

Yarışmanın başladığı günden bu yana her hafta SMS birincisi olmayı başaran 29 yaşındaki Barış Murat Yağcı'nın sözleri konseyde duygusal anlara neden oldu. İşte Barış Murat Yağcı'nın sosyal medyada da gündem olan o açıklamaları...

Survivor Barış Murat Yağcı'nın hayatından dram çıktı! İşte hüzünlü hayat hikayesi - Sayfa 2

'KOLAY GÜVENEMEM' 
"İnsanlara kolay güvenebilen, kolay açılabilen biri değilim. Daha önce yaşadığım birkaç olay vardı. Basketbolu bırakma sebebim yaşadığım bir sağlık sorunuydu. Bir daha hayatım boyunca bir şey yapamayacağımı düşündüm. Sonrasında modellik yapmak için yurt dışına çıkmıştım, üç sene yurt dışında yaşadım."

Survivor Barış Murat Yağcı'nın hayatından dram çıktı! İşte hüzünlü hayat hikayesi - Sayfa 3

'ÜNLÜ DEĞİLİM' 
"Yurt dışında yaşadığım süreçte annem 4 kere kansere yakalandı ve her defasında bunu yenmeyi başardı. Türkiye'ye temelli dönüş yapmak zorunda kaldım. Bir şekilde dizi sektörüne girdim. Elle tutulur birkaç iş yaptım ama hiçbir zaman ünlü bir birey olmadım, hatta kendimi hiçbir zaman ünlü olarak nitelendirmedim."

Survivor Barış Murat Yağcı'nın hayatından dram çıktı! İşte hüzünlü hayat hikayesi - Sayfa 4

'GERÇEK BARIŞ İLE TANIŞTIM' 
"Siz beni Ünlüler takımına aldınız ama kendi tercihimle Gönüllüler takımına geçip gerçek Barış'ı bulma yolunda önemli bir adım attım. Sonrasında yaşananlar zaten beni gerçek Barış Murat Yağcı ile tanıştırdı."