Anasayfa /  Medya

Survivor Ardahan kaç yaşında? Ardahan nereli?

Survivor yeni bölümleri ile izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Haftanın her günü yayınlanan programda yarışmacıların ise yaşamları merak ediliyor. Survivor Gönüller takımında yarışan Sadık Ardahan Uzkanbaş,yarışmanın dikkat çeken isimleri arasında bulunuyor. Peki Survivor Ardahan kaç yaşında? Ardahan nereli?

Abone ol
Abone ol 21 Mayıs 2020 15:36

Survivor Ardahan kaç yaşında? Ardahan nereli? TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da çeyrek finale doğru yaklaşılıyor. Kıyasıya rekabetin olduğu programda Gönüllüler ve Ünlüler takımı yarışıyor. Sadık Ardahan Uzkanbaş, yarışmanın konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Peki Survivor Ardahan kimdir, kaç yaşında?

SURVIVOR SADIK ARDAHAN UZKANBAŞ KİMDİR?

1987 yılında Adana'da doğan ve hala Adana'da yaşayan Sadık, 8 yıl boyunca Adanaspor altyapı takımlarında futbol oynadı ve yaşadığı sakatlıklar nedeniyle futbola ara vermek zorunda kaldı, zaman bulduğu o arada askerlik görevini yerine getirmek için askere gitti ve askerden geldikten kısa bir dönem sonra ilk yurtdışı tecrübesini yaşadı. 

Önce Dubai'ye gidip 2 yıl orada kaldı, sonrasında Türkiye'ye dönüşüyle birlikte spora tekrar zaman ayıran Uzkanbaş, Kazakistan'a geçti ve orada da 6 ay bulundu.

Sadık Ardahan Uzkanbaş kendisini şöyle tanımlıyor:

"Yeni yerler, yeni kültürler ve yeni insanlar tanımayı çok seviyorum, bu yüzden imkanım olduğu süre içinde hep bir yerlere gidip, yeni yerler görmek istiyorum. Ve şu an hayallerimden biri olan 2020 Survivor'da bulunduğum için kendimi oldukça şanslı hissediyorum, hayallerime bır adım daha yaklaşmanın mutluluğu içerisindeyim. İnsanların yüzündeki tebessüm olmak istiyorum.

Arkasında hikaye bırakmış her insan sonsuza kadar yaşar, ben de arkamda bir hikaye bırakmak için yaşıyorum."

 

Yorumlar