Anasayfa /  Foto Galeri

Survivor All Star 2022 elenen isim belli oldu! İşte adaya veda eden isim...

Survivor 2022'de eleme heyecanı yaşanıyor. Yeni uygulamaların geldiği Survivor All Star'da Ünlüler ve Gönüllüler arasında rekabet devam ederken Sürgün Adasına gönderilen 4 yarışmacı eleme heyecanı yaşayacak. Peki, Survivor All Star'da kim elendi? 19 Ocak 2022 Survivor All Star'da elenen yarışmacı kim oldu? İşte Survivor hayallerine veda eden isim...

Survivor All Star 2022 elenen isim belli oldu! İşte adaya veda eden isim... - Sayfa 1

Survivor'a veda eden isim merak konusu! İki takım da dokunulmazlık yarışlarında büyük enerji kaybetti ve 2022 sezonunun ilk ödül oyununa çarşamba akşamı çıktı. Bir kişinin veda edeceği yarışmada iki ünlü, iki de gönüllü adayı bulunuyor. İşte, Survivor'da ödülü alan takım...

Survivor All Star 2022 elenen isim belli oldu! İşte adaya veda eden isim... - Sayfa 2

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI? 
Haftanın ve sezonun ilk ödül oyunu için ünlüler ve gönüllüler tüm kozlarını parkurda paylaştı. Haftanın ödülü ise bisküvi ile birlikte olta takımı oldu. Kadınlarda kazanan ünlüler takımı olurken erkeklerde gönüllüler kazandı. Ardından üçüncü turda da gönüllüler oyunun kazanan tarafı oldu ve ödülü aldı.

Survivor All Star 2022 elenen isim belli oldu! İşte adaya veda eden isim... - Sayfa 3

Acun Ilıcalı, eleme öncesi yeni kuralları duyurdu. Bu sezon ilk defa uygulanan sürgün adası konsepti artık düzenli olarak gerçekleştirilecek. Diğer yandan elemenin hemen ardından perşembe günü iki kadın ve iki erkek olmak üzere yedeklerden 4 isim gelecek. Bunlardan biri de Nisa olacak. 

Survivor All Star 2022 elenen isim belli oldu! İşte adaya veda eden isim... - Sayfa 4

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ? 
Survivor 2022 All Star yarışmasının ilk vedası 19 Ocak Çarşamba akşamı! Sercan, Birsen, Gizem ve Hikmet arasından bir isim adaya veda etti.Oylama sonucunda ilk elenen isim Gizem oldu.