Anasayfa /  Foto Galeri

Survivor 2021'nin yemek ödülünü kazanan takım belli oldu! İşte Survivor son bölümde kazanan takım ve

Survivor 'ın yayınlanan son bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşandı. 4 Şubat Perşembe akşamı ekranlara gelen Survivor 2021'in 20. bölümünde ödül oyunu için bir araya gelen takım ödülü görünce büyük bir mutluluk yaşadı. Güç ve dengenin gerektiği oyunda, ünlülerden Çağrı, gönüllülerden Reşat sakatlıkları nedeniyle oyuna çıkamadı. Peki, Survivor'da dün ödül oyununu kim kazandı? İşte Survivor son bölümde kazanan takım ve yaşananlar

Survivor 2021'nin yemek ödülünü kazanan takım belli oldu! İşte Survivor son bölümde kazanan takım ve - Sayfa 1

'Survivor'da ödül oyununun sunuculuğunu yapan Murat Ceylan, pizza ödülünü açıklayınca yarışmacılar mutluluktan havalara uçtu

Survivor 2021'nin yemek ödülünü kazanan takım belli oldu! İşte Survivor son bölümde kazanan takım ve - Sayfa 2

Öncesinde oynanan avantaj oyunu bayrak yarışı şeklinde yapıldı. Oyunda erkeklerde kazanan gönüllüler, kadınlarda kazanan ise ünlüler oldu.

Survivor 2021'nin yemek ödülünü kazanan takım belli oldu! İşte Survivor son bölümde kazanan takım ve - Sayfa 3

AVANTAJI GÖNÜLLÜLER ALDI 
Bu yüzden final atışına giden oyunda ünlülerden Merve, gönüllülerden Poyraz atıcı olarak seçildi. Bu turda ise kazanan Poyraz oldu ve ödül oyununda seçim avantajını kazanan gönüllüler oldu.

Survivor 2021'nin yemek ödülünü kazanan takım belli oldu! İşte Survivor son bölümde kazanan takım ve - Sayfa 4

KIYASIYA MÜCADELE YAŞANDI 
Ünlülerden Çağrı, gönüllülerden ise Reşat sakatlıkları nedeniyle ödül oyununa çıkamadı. Parkurda tüm engelleri aşan yarışmacılar, finalde kum torbası ile atış yaptı.