Anasayfa /  Medya

Survivor 2021'e kim veda etti?

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2021'in son bölümünde adaya ünlüler takımından ünlü oyuncu Öykü Çelik veda etti. İşte detaylar..

Abone ol
Abone ol 02 Nisan 2021 13:12

Survivor 2021'den elenen isim, ada konseyinde netlik kazandı. Tv8 ekranlarında Ünlüler Gönüllüler formatı ile bu sezon ekranlara gelen Survivor 2021'de perşembe gecesi SMS birincisi olan Poyraz Aleyna Kalaycıoğlu'nu potaya gönderdi.

Ünlülerin SMS birincisi olan İsmail ise 5. eleme adayı olarak Çağrı'nın ismini verdi. SMS mücadelesi sonunda en az oyu alarak Survivor'dan elenen yarışmacı Öykü oldu. Survivor macerasını 12. haftada tamamlayan Öykü söylediği sözlerle dikkat çekti. Diğer yandan bu haftanın kaptanları ise Ayşe ve Merve seçildi.

Survivor 2021'e kim veda etti?

Survivor'ın 12. haftasında eleme gecesi hafta sonu yapılan birleşme partisinden dolayı 1 Nisan Perşembe akşamı gerçekleşti. Heyecanın zirveye çıktığı gecede Aleyna Çalışkan, Öykü, Hanzade, Aleyna Kalaycıoğlu ve Çağrı arasında halktan gelen SMS oylamasında en az oyu alan ismi Acun Ilıcalı açıkladı.

Üzgün olduğunu belirten Ilıcalı bu hafta Survivor'dan elenen yarışmacının Öykü olduğunu duyurdu.

Survivor 2021'e ve hayallerine veda eden yarışmacı vedasının erken olduğunu dile getirerek, "Survivor çok tehlikeli yarışma aslında. Ama geldiğimden beri kendimi çok güvende hissettim. Çok teşekkür ederim" dedi.

İlayda hıçkırıklara boğuldu

Survivor'da Öykü'nün elenmesi ünlüler takımında adeta şok etkisi yarattı. Takım arkadaşları Öykü'nün gitmesine oldukça üzülürken İlayda ise gözyaşlarına hakim olamadı. İlayda takım arkadaşına sarılarak dakikalarca ağladı.

İki yarışmacının veda konuşması diğer yarışmacıları da duygulandırdı.

Yorumlar