Anasayfa /  Magazin

Survivor 2021’de bomba ünlü isim elenince takım gözyaşlarını tutamadı! Survivor'da kim elendi?

Survivor 2021’de bomba ünlü isim elenince takım gözyaşlarını tutamadı! Ekranların severek izlenen yarışma programı Survivor 2021’de bomba bir eleme yaşandı. Ünlüler takımının uzun süre sonra iletişim oyununu kazanması ise ünlüler tarafını sevindirdi. Adaya veda eden isim de belli oldu.

Abone ol
Abone ol 17 Şubat 2021 04:07

Survivor 2021’de bomba ünlü isim elenince takım gözyaşlarını tutamadı!

Ekranların severek izlenen yarışma programı Survivor 2021’de bomba bir eleme yaşandı. Ünlüler takımının uzun süre sonra iletişim oyununu kazanması ise ünlüler tarafını sevindirdi. Adaya veda eden isim de belli oldu.

Survivor 2021’de bu akşam bomba bir eleme yaşandı. Gönüllüler ve Ünlüler’in yarışları hız kesmeden nefes keserek devam ederken, İletişim oyununu uzun bir aradan sonra Ünlüler takımı kazandı.

Adaya dokonulmazlık oyununu kazanan Gönüllüler ise rahat bir biçimde geldi. Survivor 2021’de cumartesi günü yapılan oylamada en fazla oyu alan isim Batuhan oldu.

Üçündü aday Hayrettin oldu

En fazla oyu alan Batuhan ismi açıklandıktan sonra şu açıklamayı yaparak isim söyledi

"Öncelikle bana bu mutluluğu yaşatan herkesten binlerce kere Allah razı olsun. Ben çok uzun zamandan beri Survivor'ın iyi bir takipçisiyim. Burada insanlar birini gerçekten tuttuğu zaman takım tutarmış gibi bağlanıyorlar. Bana destek olan hiç kimseyi yarı yolda bırakmayacağım inşallah"

“Kendisini çok seviyorum ama…”

'Zor bir karar' vereceğini söyleyen Batuhan, "Kendisini gerçekten çok seviyorum ama ne yazık ki Hayrettin ağabey" diyorum dedi. Hayrettin böylelikle üçüncü aday oldu.

“Batuhan’ın kararına saygı duyuyorum”

Üçüncü eleme adayı olan Hayretin ise; “Batuhan'ın kararına saygı duyuyorum. Potadayız” dedi.

Hayrettin veda etti

Ünlü televizyoncu aynı zamanda Survivor 2021 sunucusu olan Acun Ilıcalı adaya veda eden ismi açıkladı. Hayallerine veda eden isim Hayrettin oldu. Arkadaşları Hayrettin'in elenmesinden dolayı büyük şok yaşadı.

Hayrettin elendiğini öğrendikten sonra ise şu açıklamada bulundu.

“Acun ağabey nereden başlayacağımı bilmiyorum. İyi ki katılmışım. Davetiniz için çok teşekkür ederim. İnsanlara Hayrettin'i gösterdiğime inanıyorum. Biz her ne kadar Survivor'da aç da susuz da kalsak ekiple de güzel bir bağ oluyor. Başta Barış'a sonra sevdiğim arkadaşlarıma teşekkür ediyorum gerçekten. Parkurlarda çok kendimi gösteremedim. Çok güzel bir tecrübeydi”

Yorumlar