Anasayfa /  Foto Galeri

Survivor 2021 yeni takımlar belli oldu! İşte kırmızı ve mavi takım yarışmacıları

Survivor yeni takımlarla ilgili ayrıntılar izleyicilerin gündeminde yer alıyor. Survivor’da en son elenen isim Melis oldu. Ünlüler takımında tek kadın yarışmacı kalmasından sonra Survivor’da yeni takımlar olacağı açıklandı. İzleyiciler ise yeni takımların belli olup olmadığını araştırıyor. Peki Survivor yeni takımlar belli mi, ne zaman açıklanacak? Kırmızı ve Mavi takım yarışmacıları kimler olacak?

Survivor 2021 yeni takımlar belli oldu! İşte kırmızı ve mavi takım yarışmacıları - Sayfa 1

Şampiyonluk için geri sayımın devam ettiği Survivor Ünlüler Gönüllüler, özel konsey ile ekranlara geldi. Yarışmacıların eşitlenmesi adına Melis'in elenmesinden sonra Survivor'da yeni takımlar kuruldu. Ekran başındaki izleyenlerin de oylarına göre yapılan dağılımda, Steven, Poyraz, Dora mavi takımda kaldı. Batuhan, İsmail Balaban kırmızı takımda yer alırken karşı takımdan üç isim bu takıma geçti.

Survivor 2021 yeni takımlar belli oldu! İşte kırmızı ve mavi takım yarışmacıları - Sayfa 2

ÖZEL KONSEYDE TAKIMLAR KURULDU 
Survivor özel konseyinde Acun Ilıcalı yarışmacı dağılımından önce açıklamalarda bulundu. Ilıcalı yarışmacılara, "Kiminle aynı takımda olmak istersin, kiminle olmak istemezsin?" diyerek özel bir soru yöneltti. Bu soru karşısında oldukça şaşıran yarışmacılardan ilginç cevaplar geldi.

Survivor 2021 yeni takımlar belli oldu! İşte kırmızı ve mavi takım yarışmacıları - Sayfa 3

Aleyna Kalaycıoğlu Ayşe ile rakip takımda yarışmak istediğini, Aleyna Çalışkan ile aynı takımda kalmak istediğini söyledi. Ayşe de buna karşılık Aleyna Kalaycıoğlu ile karşı takımlarda yarışmak istediğini dile getirdi.

Survivor 2021 yeni takımlar belli oldu! İşte kırmızı ve mavi takım yarışmacıları - Sayfa 4

SURVİVOR'DA KİM HANGİ TAKIMA GEÇTİ? 
Acun Ilıcalı, yarışmacı dağılımını açıklamadan önce, ''Seyircilerimizin fikirlerini göz önüne alarak dört dörtlük takımlar kurduk.'' dedi. Takımlar şu şekilde kuruldu;