Anasayfa /  Foto Galeri

Survivor 2021 hangi yarışmacı diskalifiye oldu?

Survivor 2021 Ünlüler - Gönüllüler yarışmasının yayınlanan son bölümünde heyecanlı anlar yaşandı. Dokunulmazlık oyunun oynandığı yarışmada kazanan takım belli oldu. Öte yandan Çağrı - Dora mücadelesinde büyük talihsizlik meydana geldi. Metin Kuş'un yaptığı açıklama ise Gönüllüler takımını derinden etkiledi.

Survivor 2021 hangi yarışmacı diskalifiye oldu? - Sayfa 1

Survivor dokunulmazlık yarışmasında kazanan takım belli oldu. Ünlüler takımı dünkü başarısına bir oyun daha ekleyerek konseye rahat gitmeye hak kazandı. Gönüllüler takımı ise bir aday daha çıkardı.

Survivor 2021 hangi yarışmacı diskalifiye oldu? - Sayfa 2

Dün akşam yayınlanan bölümde Gönüllüler takımında eleme adayı Duygu olmuştu. Son oyunda Gönüllüler dokunulmazlık oyununu kaybetmesiyle bir aday daha çıkardı. Gönüllülerde ikinci eleme adayı Poyraz oldu. Acun Ilıcalı oylama sonrası yaptığı açıklamada, "Bu oylamadan anladığım Gönüllüler takımı bir strateji yapıyor" dedi.

Survivor 2021 hangi yarışmacı diskalifiye oldu? - Sayfa 3

METİN KUŞ'TAN AÇIKLAMA

Fragmanda da yayınlanan ve herkesin merak ettiği olay ise açığa kavuştu. Emin sakatlığı nedeniyle Survivor'dan diskalifiye oldu. Metin Kuş dokunulmazlık oyunu sonrası Gönüllülerin yanına gelerek üzücü haberi verdi. Metin Kuş'un açıklaması şöyle: Sizinle ilk gün ne konuştuk. İlk bir ay lütfen kendinize dikkat edin. Ama ciddi bir sorunumuz var. Hakikaten çok üzgünüm.

Survivor 2021 hangi yarışmacı diskalifiye oldu? - Sayfa 4

Kötü bir kırığın var izin ver bana Emin. Hepiniz bana emanetsiniz. Senin bir kırığın var bazı kırıklar acı yapmaz. Dünkü filminde sonucu geldi dizinde bir kırık var maalesef devam edemeyeceksin.