Anasayfa /  Foto Galeri

Survivor 2020'den ilk görüntüler şaşırttı!

O Ses Türkiye' yarı finalinde Acun Ilıcalı, Survivor adasından ilk görüntüleri paylaştı. 'Survivor 2020' gönüllüler takımı yarışmacısının sözleri ve kısa süredeki büyük değişimi herkesi şaşırttı.

Survivor 2020'den ilk görüntüler şaşırttı! - Sayfa 1

O Ses Türkiye yarı finalinde Acun Ilıcalı Survivor adasından ilk görüntüleri paylaştı.

Survivor 2020'den ilk görüntüler şaşırttı! - Sayfa 2

Acun Ilıcalı, 'O Ses Türkiye' yarışmasının jüri üyelerinden Murat Boz'un, "Ersin (Korkut) ne yapıyor orada?" sorusuna, "Ersin'le ilgili çok şey anlatmak istiyorum ama anlatamıyorum. Çünkü bizim Survivor'la ilgili keskin köşelerimiz var. Mümkün olduğunca az bilgiyle seyircilerimize taptaze bir açılış sunmak istiyoruz" karşılığını verdi.

Survivor 2020'den ilk görüntüler şaşırttı! - Sayfa 3

Başarılı televizyoncu, "Çok değişik bir Survivor bizi bekliyor. Bugün bir şeye dayanamadım ve onu yayınlamak zorundayım gerçekten. Başımıza ilk defa böyle bir şey geldi. O görüntüyü uçaktayken istedim, sağ olsunlar yetiştirdiler. Bu çok değişik bir olay, bu görüntü çok önemli" açıklamasıyla herkesi meraklandırdı.

Survivor 2020'den ilk görüntüler şaşırttı! - Sayfa 4

"Evrim; iddialı bir yarışmacı, yüzme hocası. Kazanmak için son derece azimli. Survivor 2020 tanıtımında 'Bu yıl Evrim, Survivor'a gidecek. Survivor, Evrim geçirecek. Siz de bu Evrim'i görmek istiyorsanız beni izleyin' diyor."

'Survivor 2020' gönüllüler takımı yarışmacıları arasında yer alan 29 yaşındaki Evrim Keklik, ada hayatının 5'inci gününde verdiği röportajda ise tanıtımdaki iddialı sözlerinden oldukça farklı bir profil çiziyor.