Anasayfa /  Foto Galeri

Survivor 2020 şampiyonu belli oldu! Cemal Can mı Barış mı Survivor şampiyonu oldu?

Survivor şampiyonu belli oldu. Survivor 2020 macerası 14 Temmuz Salı akşamı Galataport'taki büyük finalle noktalandı. Survivor şampiyonu olabilmek için Barış Murat Yağcı ve Cemal Can Canseven büyük finalde sms oylamasına çıktı. Survivor 2020 şampiyonu ise Galataport'tan yapılan canlı yayında Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Peki Survivor şampiyonu kim oldu? Survivor şampiyonu olan isim gözyaşlarını tutamadı. Peki Survivor şampiyonluk büyük ödülü ne oldu? İşte Survivor finalinde yaşananlar.

Survivor 2020 şampiyonu belli oldu! Cemal Can mı Barış mı Survivor şampiyonu oldu? - Sayfa 1

Survivor 2020 şampiyonu 14 Temmuz Salı akşamı canlı yayında açıklandı. Survivor 2020 finalistleri Cemal Can Canseven ve Barış Murat Yağcı şampiyon olabilmek için sms oylamasına çıktı. Survivor sms oylaması sıralamasında Acun Ilıcalı ilginç bir açıklama yaptı. Survivor oylamasındaki farkın yüzde 5'den az olduğunu söyleyen Ilıcalı, "Bu Survivor'da ikinci kez oldu. Survivor şampiyonu çok az bir farkla belli olacak. Bugün ikiniz de Survivor şampiyosunuz" dedi.

Survivor 2020 şampiyonu belli oldu! Cemal Can mı Barış mı Survivor şampiyonu oldu? - Sayfa 2

SURVIVOR ŞAMPİYONU KİM OLDU? CEMAL CAN MI BARIŞ MI?
Survivor'da 5 aydır mücadele eden ve tüm rakiplerini geride bırakan Cemal Can ile Barış son defa sms oylamasına çıktı. Survivor'ın iki güçlü yarışmacısı için canlı yayın boyunca oylama yapıldı. Beyoğlu Noteri'nin onayından geçen sms oylaması sonuçları canlı yayında Acun Ilıcalı'ya ulaştı. Acun Ilıcalı Survivor 2020 şampiyonunu canlı yayında açıkladı.

Survivor 2020 şampiyonu belli oldu! Cemal Can mı Barış mı Survivor şampiyonu oldu? - Sayfa 3

ACUN: İKİNİZ DE ŞAMPİYONLUĞA ÇOK YAKIŞIYORSUNUZ
Survivor şampiyonu açıklanmadan önce konuşan Acun Ilıcalı, "Cemal Can senin kadar iyi niyetli bir insan az gördüm. Çok temiz kalplisin. Barış senin temiz kalbin yüzüne vurmuş. İkiniz de şampiyonluğa çok yakışıyorsunuz, gerçekten çok yakışıyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Survivor 2020 şampiyonu belli oldu! Cemal Can mı Barış mı Survivor şampiyonu oldu? - Sayfa 4

SURVIVOR ŞAMPİYONUN HİKAYESİ EKRANDA OLACAK
Survivor 2020'nin 136. bölüm İstanbul finalinde Acun Ilıcalı, Survivor 2020 şampiyonu için önemli bir açıklamada bulundu. Acun Ilıcalı, "Perşembe günü Survivor şampiyonun hikayesi ekranlarda olacak. Şampiyonun hikayesinde Evrim'in ve bir çok ismin taklidini yapan Sefa Doğanay'ın Survivor tiplemeleri de yayınlanacak" dedi.