Anasayfa /  Foto Galeri

Survivor 2019 yarışmacıları Dominik'e uçtu (Sosyal medyadan son paylaşımlar)

Survivor 2019 yarışmacıları Dominik'e uçtu (Sosyal medyadan son paylaşımlar) - Sayfa 1

Merakla beklenen Survivor Türkiye-Yunanistan takımlarında yarışacak isimler Dominik'e uçtu. Sosyal medya hesaplarından son paylaşımları yapan yarışmacılar iddialı konuştu. İşte Survivor yarışmasında mücadele edecek olan isimlerin Instagram'daki son paylaşımları ve mesajları... BÜŞRA YALÇIN "Sonunda hayalim olan Survivor için yolculuk zamanı geldi.Hem Survivora gitmek hem de bayrağımızı temsil ediyor olmanın heyecanı ve mutluluğu içinde ne söyleyeceğimi bilemiyorum .Uzun ve zorlu bir sürecin sonunda, Türkiye’yi temsil etmek için hazırım.Asıl zorluklar şimdi başlayacak ve ülkem için elimden gelen herşeyi yapacağıma söz veriyorum.Beni bu süreçte destekleyen sevdiklerime, özellikle de beni tanımadan destek verenlere (byfc) ve destek vermeye devam eden herkese çok teşekkür ederim.Sizin dualarınızı ve sevginizi orada hep hissedeceğim tek başıma olmadığımı hatırlayacağım, sonuna kadar savaşacağım .Dualarınızı eksik etmeyin"

Survivor 2019 yarışmacıları Dominik'e uçtu (Sosyal medyadan son paylaşımlar) - Sayfa 2

YUSUF KARAKAYA "Bu son paylaşımımdır! Bu mücadelede beni asla yalnız bırakmayacağınıza eminim. Desteğiniz olmadan başaramam, dualarınızı eksik etmeyin..."

Survivor 2019 yarışmacıları Dominik'e uçtu (Sosyal medyadan son paylaşımlar) - Sayfa 3

ECEM ONARAN "Bugüne kadar tanıdığım tanımadığım güzel insanlar sizlere çok çok teşekkür ederim Türkiye-Yunanistan mücadelesinde yer almak benim için büyük bir gurur! Bu gururu sizlere yaşatmak için elimden geleni yapacağım. Hayalim gerçek oldu şimdi hepimizin hayali gerçek olmalı. TÜRKİYEM kazanacak, BAYRAĞIM kazanacak!!!

Survivor 2019 yarışmacıları Dominik'e uçtu (Sosyal medyadan son paylaşımlar) - Sayfa 4

HAKAN KANIK "Masterchef maceramız bitti çok güzel tecrübeler edindim çok teşekkür ediyorum ki beni çok sevdiniz kimi zaman bir kardeş,ağabey,çocuk ve bazende torununuz olarak gördünüz bu çok onur ve gurur vericiydi bu desteğinizin olması beni bugünlere kadar getirdi bu desteğinize yeni yolculuğumda da ihtiyacım olacak.2şubat tarihinde survivor macerasında görüşmek üzere hakkınızı helal edin.Hoşçakalın"