Anasayfa /  Foto Galeri

Survivor 2018’in birincisi Adem'den adada cinsellik itirafı

Survivor 2018’in birincisi Adem'den adada cinsellik itirafı - Sayfa 1

Survivor 2018’in birincisi Adem'den adada cinsellik itirafı

Survivor 2018’in birincisi Adem'den adada cinsellik itirafı - Sayfa 2

Survivor 2018’in birincisi olan Milli Boksör Adem Kılıççı adadan çıktı ama gündemden düşmedi! Son günlerde Sema ile aşk yaşadığı iddia edilen Adem, merak edilen her şeyi anlattı Survivor 2018’in birincisi Adem Kılıççı Posta'ya verdiği ropörtajda adaya ve kendisine dair merak edilen her şeyi anlattı! Son günlerde Sabriye ile arkadaşlığının bitmesi ve Sema ile aşk yaşaması üzerine gündeme gelen Adem, samimi açıklamalarda bulundu. İşte o söyleşiden satırbaşları:

Survivor 2018’in birincisi Adem'den adada cinsellik itirafı - Sayfa 3

Adem merak edilenleri anlattı Ada koşulları epey zor görünüyor. Uyumak, hijyen, her şey problem galiba? Zor bir ortam. Aç kalıyorsunuz ama açlıktan da ölmüyorsunuz. Erzağın oluyor, hindistan cevizi kırıyorsun. Sadece istediğin şeyleri yiyemiyorsun. Orada en değer verdiğim şey, özgürlük oldu. Değerini çok iyi anlıyosun. Düşünsenize, tepenizde sürekli biri var ve devamlı bir şeyler “Yasak” diyor.

Survivor 2018’in birincisi Adem'den adada cinsellik itirafı - Sayfa 4

Şampiyonluğunuzu tebrik etmeyenler olmuş. Mesela Sabriye... Bana sadece “Sabriye aradı mı?” diye sordular, ben de “Hayır, aramadı” dedim. Nedenini bilmiyorum. Herhangi bir tartışmamız olmadı. Bitti mi bitmedi mi bilmiyorum ama şu anda görüşmüyoruz. Her insanın gönlünde bir aslan yatar. Sabriye’nin gönlündeki aslan ben değilmişim demek ki. Önemli olan milletin gönlündeki aslan olmak. Halk seçiyor sonuçta.