Anasayfa /  Medya

Survivor 2017'de ödül oyunu kimin oldu? 27 Ocak Cuma

Survivor 2017'de ödül oyununu kimin kazandığı belli oldu. Peki 27 Ocak Cuma Survivor 2017'de ödül oyununu kim kazandı? Dominik'te tarihin en çekişmeli oyunlarına şahit olduğumuz Survivor 2017'nin 6. bölüm tanıtımı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 28 Ocak 2017 00:02

Survivor'da heyecan her geçen gün artıyor. Survivor ünlüler ve gönüllüler takımı ödül oyununda kozlarını paylaştı. Survivor ödül oyununu kimin kazandığı belli oldu. Peki 27 Ocak Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? sorusu vatandaşların merak konusu.



2017 Survivor ödül oyununu kim kazandı?​



Survivor 27 Ocak ödül oyunu büyük heyecana sahne oldu. Ödül; yumurta ve mercimek olarak belirlendi. Yumurta ve mercimek için kıyasıya mücadele eden iki ekipten gönüllüler ödülün sahibi oldu.



Survivor ödül oyununda neler yaşandı?



Büyük heyecana sahne olan Survivor 2017 27 Ocak ödül oyununda best of turuna kalındı. Best of turunda Berna ve Sema karşı karşıya geldi. Berna bu yarışı kazanarak Gönüllüler Takımı’nı öne geçirdi. Eser ve Adem arasındaki mücadeleyi Eser kazandı ve skor 2-0 oldu. Pınar ve Tuğçe ödül oyunu için kıyasıya bir mücadele verdiler. Tuğçe attı ve ödül Gönüllüler Takımı’nın oldu.





Ünlüler takımı isyan etti!







Ünlüler takımı oyun sırasında olan tartışmalara Furkan Kızılay ilk tepkiyi gösteren isimlerden oldu. Daha sonra diğer isimlerde duruma tepki gösterdi.



Survivor 2017 - 6. bölüm tanıtımı




Survivor 2017 yeni bölümüyle yarın akşam 20:00'de TV8 ekranlarında










Kaynak: T24

 


Yorumlar