Anasayfa /  Foto Galeri

Sürüye karışan kuzusun almak isteyen 70 yaşındaki kadına korkunç dayak! Yüzü tanınmaz hale geldi!

Adana’nın Kozan ilçesinde 70 yaşındaki Elif Comert'in, evinin önünden geçen sürüye karışan kuzusunu almak isterken çıkan tartışmada gördüğü şiddet ile yüzü tanınmaz hale geldi. Kendisine şiddet uyguladığı iddia edilen kişinin ise ifadesinde kendisini dövmediğini kadının eşekten düştüğünü idda ederek kendini savunması yaşlı kadının tepkisine neden oldu.

Sürüye karışan kuzusun almak isteyen 70 yaşındaki kadına korkunç dayak! Yüzü tanınmaz hale geldi! - Sayfa 1

Sürüye karışan kuzusun almak isteyen 70 yaşındaki kadına korkunç dayak! Yüzü tanınmaz hale geldi!

Adana’nın Kozan ilçesinde 70 yaşındaki Elif Comert'in, evinin önünden geçen sürüye karışan kuzusunu almak isterken çıkan tartışmada gördüğü şiddet ile yüzü tanınmaz hale geldi. Kendisine şiddet uyguladığı iddia edilen kişinin ise ifadesinde “ben dövmedim, eşekten düştü” diyerek kendini savunması yaşlı kadının tepkisine neden oldu.

Sürüye karışan kuzusun almak isteyen 70 yaşındaki kadına korkunç dayak! Yüzü tanınmaz hale geldi! - Sayfa 2

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Gökgöz Mahallesi, Yayla mevkisinde yaşayan 3 çocuk annesi Elif Comert, aynı mahallede akrabası olan E.C.'nin (50) sürüsüne karışan kuzusunu almak isterken gördüğü şiddet ile yüzü tanınmaz hale geldi. Kozan Devlet Hastanesinde tedavisi süren yaşlı kadının gördüğü şiddet sonrası bir gözünde görme, kulağında işitme kaybı oluştu.

Sürüye karışan kuzusun almak isteyen 70 yaşındaki kadına korkunç dayak! Yüzü tanınmaz hale geldi! - Sayfa 3

Yaşlı kadını darp ettiği ileri sürülen E.C.'nin savcılıkta “Ben bir şey yapmadım. Bana tükürürken eşekten düştü” diye ifade vermesi yaşlı kadının tepkisine neden oldu. Yaşadıklarını gözyaşları içinde aktaran Elif Comert, “İnsan ise Müslüman ise doğruyu söylesin ben eşekten düşünce bu halde olduysam kendi de attan eşekten düşsün böyle olsun o zaman. Saçımın içlerine kadar mor” dedi.

Sürüye karışan kuzusun almak isteyen 70 yaşındaki kadına korkunç dayak! Yüzü tanınmaz hale geldi! - Sayfa 4

4 yıl önce aralarında E.C.'nin köpeğinin kuzusunu parçalaması ve bunu ödettiği için aralarında bir husumet olduğunu kaydeden Elif Comert, “Bir kuzumu köpeği parçalamıştı. Bana önce az bi para teklif etmişti kabul etmemiştim sonra bir kuzu getirdi onu da koyuna alıştıramam diye kabul etmemiştim 800 TL kuzumun parasını vermişti. Bir anlaşmazlık olmuştu o dönem. O günden bugüne beş seneden beri o kuzumun parasını aldım gergindik. O gün koyunumun üzerine koyunu geldi. Benim kuzum sürüsüne karışıp almak isteyince bir anda su vanasını bahane etti. Benim kuzum olduğuna eminim sürüsünde meliyor annesini arıyordu. O arada sürüsü geri dönünce koyunum niye geri döndü diye ayağı ile bir hareket yaptı. O arada kendi hemen suyu söyledi. “Benim vana niçin kapalı” dedi.