Anasayfa /  Milli piyango

Süper Loto sonuçları sorgulama (Süper Loto 22 Kasım) Süper Loto tahminleri

Şans oyunları tutkunlarının popüler oyunlarından Süper Loto sonuçları açıklandı (22 Kasım) İşte 22 Kasım Süper Loto sonuçları ve Süper Loto tahminleri (En çok çıkan sayılar ve en az çıkan sayılar)

Abone ol
Abone ol 29 Kasım 2018 14:50

Süper Loto sonuçları ve kazanan numaralar açıklandı.İşte Süper Loto sonuçlarıyla birlikte en çok çıkan ve en az çıkan sayılar. Süper Loto tahmin ve tüyoları.

Süper Loto sonuçları Milli Piyango İdaresi MPİ tarafından saat 21.15'te yapılan çekilişin hemen ardından belli oldu. MPİ'nin Ankara Balgat'taki binası çekiliş salonunda noter huzurunda yapılan çekiliş, MPİ'nin resmi internet sitesinden canı olarak yayınlandı. Süper Loto tahminleri (En çok çıkan sayılar ve en az çıkan sayılar) ve kazanılan ikramiye.

22 Kasım kazanan numaralar: 1 - 24 - 47 - 4 - 39 - 51

Büyük ikramiye verileri

6 bilen çıkmadı, devreden ikramiye tutarı bir milyon 631 bin 786 lira 24 kuruş. Beş bilen 40 kişi, 12 bin 692 lira 5 kuruş, 4 bilen bin 529 kişi, 215 lira 30 kuruş, 3 bilen 55 bin 753 kişi, 16 lira 90 kuruş kazandı.

SÜPER LOTO TAHMİN (En çok çıkan sayılar ve en az çıkan sayılar)

Süper loto oyununda kazanmak için bilinen bir kaç tane ip ucu vardır.

En az çıkan – en çok çıkan sayı tekniği ve makinadan oynamak.

Kuponunuzu hazırlarken şimdiye kadar en çok çıkan sayılara bir göz atarak oynayın.

Örneğin tek bir kolonda en çok çıkan sayılardan 4 en az çıkan sayılardan da 2 sayı ekleyin.

Unutmayın çekilişlerde en çok çıkan sayıların yanında en az çıkan sayılar da eşlik ediyor.

Bu teknik şansınızı artırabilir. Bir diğer yöntem de makinadan oynamak.

Makina sizin özel sayılarınızı tahmin edemediğinden ısrarla oynadığınız sayılardan vazgeçmenizi sağlayarak şansınızı artırabilir.

Süper Loto’da en çok çıkan sayılar : 9 – 12 – 30 – 31 – 32 – 35 – 37 – 39 – 46

Süper Loto’da en az çıkan sayılar : 3 – 4 – 5 – 6 – 25 – 33 – 34 – 38 - 52

GEÇTİĞİMİZ HAFTANIN SÜPER LOTO SONUÇLARI

Süper Loto sonuçları (15 Kasım) Milli Piyango İdaresi MPİ tarafından geçtiğimiz hafta yapılan çekilişin hemen ardından belli oldu. Süper Loto çekilişi her hafta Perşembe günü Milli Piyango İdaresi (MPİ) tarafından saat 21.15'te yapılıyor. Noter huzurundaki çekiliş MPİ'nin resmi internet sitesinden de canlı olarak yayınlandı.

Süper Loto sonuçları 15 Kasım: 31 - 34 - 37 - 39 - 48 - 50

SÜPER LOTO HAKKINDA

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

Süper Loto oyununda büyük ikramiye bilen olmadığı sürece diğer haftalara devredecektir.

Süper Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,

(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,

(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,

(6) bilenlere ise, ikramiyeleri Genel Müdürlük ile Şube Müdürlüklerince (Şube Müdürlükleri 500.000 TL.'ye kadar) ödenmektedir.


Yorumlar