Anasayfa /  Spor /  Futbol

Süper Lig'in 29 yaşındaki eski futbolcusundan kahreden haber!

Bir dönem Süper Lig 'de Yeni Malatyaspor forması giyen 29 yaşındaki Jody Lukoki, hayatını kaybetti. İşte acı haberin detayları...

Abone ol
Abone ol 09 Mayıs 2022 13:59

Bir dönem Süper Lig 'de Yeni Malatyaspor forması giyen 29 yaşındaki Jody Lukoki, hayatını kaybetti. İşte acı haberin detayları...

FC Twente ile Şubat ayına kadar sözleşmesi bulunan Demokratik Kongolu yıldız, çapraz bağlarından sakatlanmıştı. İyileşme sürecindeki futbolcunun ölüm haberi kulübünü sarstı. Futbolcunun ölüm nedeni henüz bilinmiyor.

Lukoki, Ajax ve Twente'nin yanı sıra PEC Zwolle, Ludogorets ve Malatyaspor da forma giydi.

Jody Lukoki hayatını kaybetti! Jody Lukoki'nin ölüm haberi futbol dünyasını yasa boğdu. Daha 29 yaşında olan Jody Lukoki, geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor'da top koşturmuştu. Sağ kanatta forma giyen Jody Lukoki, Süper Lig'de 10 maça çıkmıştı.

MALATYASPOR AÇIKLADI: LUKOKİ HAYATINI KAYBETTİ!

Yeni Malatyaspor da resmi internet sitesi üzerinden Jody Lukoki'nin ölümüyle ilgili bir mesaj yayınladı.

Jody Lukoki hayatını kaybetti! Jody Lukoki'nin ölüm haberi futbol dünyasını yasa boğdu. Daha 29 yaşında olan Jody Lukoki, geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor'da top koşturmuştu. Sağ kanatta forma giyen Jody Lukoki, Süper Lig'de 10 maça çıkmıştı. MALATYASPOR AÇIKLADI: LUKOKİ HAYATINI KAYBETTİ! Yeni Malatyaspor da resmi internet sitesi üzerinden Jody Lukoki'nin ölümüyle ilgili bir mesaj yayınladı.

Yorumlar