Anasayfa /  Spor

Süper Lig Puan Durumu

Süper Lig Puan Durumu

Abone ol
Abone ol 17 Nisan 2016 14:03

Süper Lig Puan Durumu

Beşiktaş'ın geçtiğimiz haftayı 5 puan fark ile kapatmasının ardından şampiyonluk şansını iyiden iyiye azaltan Fenerbahçe ise lider ile olan puan farkını azaltmak için kalan maçlarının tamamını kazanmak zorunda olsa rakibinin de puan kaybetmesini bekleyecek.

KONYASPOR ARAYI KAPATTI

Beşiktaş'ın geçtiğimiz haftayı 5 puan fark ile kapatmasının ardından şampiyonluk şansını iyiden iyiye azaltan Fenerbahçe ise lider ile olan puan farkını azaltmak için kalan maçlarının tamamını kazanmak zorunda olsa rakibinin de puan kaybetmesini bekleyecek. Osmanlıspor beraberliği, Konyaspor yenilgisi ile derinden sarsılan Fenerbahçe çıktığı erteleme maçında da Galatasaray deplasmanında 2 puan bırakırken lider Beşiktaş'ın da oldukça arkasına düşmüş durumda 3 haftada toplam 7 puan kaybetti. Şampiyonluk yarışının ligin başından beri iki takım arasında olmasından ötürü ve Galatasaray'ın lig yarışından erken kopması bazı rehavetlerin de sezon içinde oluşmasına olanak tanırken rakibinin kaybında kazanan takım olarak dikkat çeken Beşiktaş ise avantajı tekrar ele geçirmiş durumda. Kasımpaşa yenilgisinden sonra Vodafone Arena'nın açılış maçında Bursaspor'u 3 gol ile geçen siyah beyazlılar rakibne karşı 2 beraberlik hakkının da kendileri ile geldiğinin oldukça farkında olarak göz önüne çıktılar.

BEŞİKTAŞ İKİ MAÇ DEPLASMANDA

Gol ve asist krallığında da oyuncularının yalnız olması nedeniyle deplasmanlarda oldukça etkin bir futbol oynayan siyah beyazlılar üst üste iki deplasman maçına çıkmanın dezavantajını da lehine çevirmek isteğinde. Bitime 6 hafta kala 5 puan önde giren Beşiktaş'ta morallerin üst seviyede olduğu ve iki maçtan alınacak 6 puanın şampiyonluğu getirecek maçlar olduğunun da farkında olmasına neden oluyor. İki zorlu deplasmanda puan kaybedilmesini bekleyen Fenerbahçe ise 3. sırada bulunan Konyaspor ile arasında puan farkını iyiden iyiye kaybetmiş durumda gözüküyor.

Yorumlar