Anasayfa /  Güncel

Süleyman Soylu'dan Giresun'daki sel felaketi ile ilgili açıklama

Giresun'daki sel felaketiyle ilgili TVNET'e açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Çok büyük bir afet olduğunu hepimiz görüyoruz. Buraya gelen herkes 'Ben böyle bir şey görmedim' diyor. Burada yaşayanlar da öyle söylüyor" açıklamasında bulundu. Soylu "Devlet tüm gücüyle burada, inşallah çok yakın bir zamanda yaralar sarılacaktır" ifadelerini kullandı.

Abone ol
Abone ol 24 Ağustos 2020 14:18

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Giresun'daki sel felaketiyle ilgili TVNET'e açıklama yaptı. Devletin tüm gücüyle sel bölgesinde olduğunu söyleyen Soylu "Vatandaşın yaralarını sarıyoruz" açıklamasında bulundu.

Soylu'nun açıklamaları şöyle:

"Burada arama kurtarma ekiplerimiz, hasar tespit ekiplerimiz çalışıyor, aynı zamanda zarar ziyan ekiplerimiz çalışıyor. Bütün devlet tüm gücüyle burada. Belediyelerimiz çalışıyor. Buradaki vatandaşlarımızın da yaraları sarılmaya çalışılıyor.

Çok büyük bir afet olduğunu hepimiz görüyoruz. Buraya gelen herkes 'Ben böyle bir şey görmedim' diyor. Burada yaşayanlar da öyle söylüyor.

 

Tabi dere olduğu için önce de adetler olmuş, ama bu boyutları itibariyle, sonuçları itibariyle de çok daha büyük olduğu burada duruyor. İnşallah vatandaşlarımızın sabrıyla vakarıyla, bizlerin gayretiyle... Sayın Cumhurbaşkanımızın bu konudaki talimatları da çok net ve açık. İnşallah çok yakın bir zamanda yaralar sarılacaktır."

 

Yorumlar