Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Süleyman Soylu açıkladı!

Süleyman Soylu, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun Ordu'da VİP salonuna alınmamasına ilişin açıklamalarda bulundu.

Abone ol
Abone ol 06 Haziran 2019 20:15

İmamoğlu’nun VIP salonunu kullanma hakkının bulunmadığını söyleyen Soylu, “Trabzon'da kullandı. Arkadaşlar nezaket göstermişler. ‘Ben buradan çıkmak istiyorum' demiş çıkarmışlar. Sonra Ordu'da kullanmak istemiş. Aramışlar milletvekilini demişler ki özel uçakla gidiyor 14 kişi, bunların hiçbirinin kendisinin dahi kullanma hakkı yok. Öbür taraftan alalım hem geçecek zaten. Bir problem yok. Valiye ‘it’ dedi. Allah kimseyi güç zehirlenmesine düşürmesin” dedi.

İçişleri Bakanı Soylu havalimanındaki olayla ilgili konuşarak, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı bana diyor ki 'takmış bana kafayı'. İşi benim. Bir de adam tutmuş. Ben Trabzon Havalimanı'ndan indiğim zaman nezaket göstermişiz. Orada hakkı olmamasına rağmen 'tamam buradan çıksın' demiş arkadaşlar. Adam da bana oradan geçerken heyetiyle beraber, neydi onların sloganı, 'her şey güzel olacak' dedi. Bir adam da kulağımın dibinde 'akıllı ol Süleyman Soylu' dedi. Yani beni kendi mafya usulüyle tehdit etti. Ben de dedim ki, orada da dedim. Orada diyeceğim lafları dedim zaten de. Ama şimdi burada da diyeyim; bakın kıymetli hemşerilerim Allah bizi aklımızdan ziyan ettirmesin, eksik ettirmesin. Diyor ki 'akıllı ol' bana. Ben akıllıyım. Allah'ıma şükürler olsun. Allah akıl sağlığından yoksun etmesin." ifadelerini kullandı.


Yorumlar