Anasayfa /  Medya

Süleyman Özışık isyan etti: Beni zorla ib...leştirmeye çalışıyorlar

Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık'ın, sosyal medyada paylaştığı ve "bir tane pantolon alacağım beni zorla ib...leştirmeye çalışıyor mağaza. Olana bitene kanunlar hükmünde bir müdahalemiz yok. Devlet bu ülkenin ahlakını da korumak zorunda değil mi kardeşim? Bu yönde kanun yok nizam yok" ifadelerini kullandığı video olay oldu.

Abone ol
Abone ol 22 Temmuz 2020 14:46

Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık, arabasında çektiği bir videoda "Beni zorla ib...leştirmeye çalışıyor mağaza. Bir pantolon alıyorum beli uysa bacağı uymuyor. Bacağı uysa paçası uymuyor. Tamamı uyduğunda bir bakıyorum ki üzerime bir tayt geçirmişim taytla oturuyorum" ifadelerini kullandı.

Giyim tarzı üzerinden iktidara yönelik eleştiriler de bulunan Özışık, "Olana bitene kanunlar hükmünde bir müdahalemiz yok. Devlet bu ülkenin ahlakını da korumak zorunda değil mi kardeşim? Bu yönde kanun yok nizam yok" diye konuştu.

Özışık şunları söyledi:

"Televizyona bakıyorsun yok, mağazaya gidiyorum bir tane pantolon alacağım beni zorla ib...leştirmeye çalışıyor mağaza. Bir pantolon alıyorum beli uysa bacağı uymuyor. Bacağı uysa paçası uymuyor. Tamamı uyduğunda bir bakıyorum ki üzerime bir tayt geçirmişim taytla oturuyorum. Çocuğum geçen sene dar dediği pantolona bu sene geniş diyor. Etrafıma bakıyorum kadın mı erkek mi, kadınla erkeği ayırt edemiyorum. Moda diye bir şey çıkmış gelmiş. Biz her şeyi tamamen cumhurbaşkanının omzuna bırakmışız. Olana bitene kanunlar hükmünde bir müdahalemiz yok. Devlet bu ülkenin ahlakını da korumak zorunda değil mi kardeşim? Bu yönde kanun yok nizam yok. Buna karşı vatandaş tavrını ortaya koysun. Ne yapayım kardeşim gideyim birini mi döveyim ağzını burnunu mu kırayım? .... yapma diye felç mi edeyim? Ne yapacağım ben?"

Yorumlar