Anasayfa /  Popüler  /  Kim kimdir

Süheyb Öğüt kimdir? Süheyb Öğüt - Sedat Peker ilişkisi ne?

Süheyb Öğüt kimdir? Suç örgütü lideri Sedat Peker'in YouTube'da yayınladığı bir videoda ismi geçen Süheyb Öğüt'ün kim olduğu sosyal medyada en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki Süheyb Öğüt kimdir? Süheyb Öğüt - Sedat Peker ilişkisi ne?

Abone ol
Abone ol 06 Haziran 2021 16:30

TRHaberler ÖZEL / Berkan Çay | Suç örgütü lideri Sedat Peker'in YouTube'da yayınladığı bir videoda ismi geçen Süheyb Öğüt'ün kim olduğu sosyal medyada en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki Süheyb Öğüt kimdir? Süheyb Öğüt - Sedat Peker ilişkisi ne?

Gazeteci Hilal Kaplan'ın eşi olan Süheyb Öğüt'ün ismi, 'pelikan' tartışmaları ile sık sık bir araya geliyordu. Peki, Hilal Kaplan'ın kocası Süheyb Öğüt kimdir? Süheyb Öğüt - Sedat Peker ilişkisi ne? İşte, Süheyb Öğüt hakkında merak edilen bilgiler...

SÜHEYB ÖĞÜT KİMDİR?

Sabah Gazetesi yazarı Hilal Kaplan'ın eşi Süheyb Öğüt'ün adı, 'pelikan' tartışmaları ile anılıyor. Son olarak yurt dışında bulunan ve yayınladığı videolarla AK Partili isimleri hedef alan suç örgütü lideri Sedat Peker'in, Serdar Ekşi ile yayınladığı videoda adı geçen Süheyb Öğüt merak ediliyordu.

2007 senesinde Sabah Gazetesi yazarı Hilal Kaplan ile evlenen Süheyb Öğüt'ün Tayyip Seha Öğüt, Yusuf Derda Öğüt adında çocukları vardır. 

Sedat Peker ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeğeninin eşi Serdar Ekşi ile görüşmesi sırasında  Hilal Kaplan ve eşi Süheyb Öğüt hakkında yayınlanan videoda şu konuşmalar geçti:

Ekşioğlu: Reisim Pelikan'a girme.

Peker: Onlar da işin içinde nasıl girmeyeyim?

Ekşioğlu: Pelikan'ın başı Süheyb'i aradım ben Hilal'in kocası var ya...

Peker: O benimle görüşmek istemiş zaten.

Ekşioğlu: Reisim ben görüşeyim mi Süheyb'le.

Peker: Görüşsen ne diyecek ki?   

Ekşioğlu: Ben Feyza'yla görüştüm Hilal'in yardımcısı.

Ekşioğlu ayrıca, eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın kardeşi Turkuaz Medya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhat Albayrak için de "Serhat Albayrak medyadan gidecek, TRT ekibi de rahatsız, partinin kendisi rahatsız, AKP'nin önde gelenleri A Haber'e çıkmıyorlar" diyor.

HİLAL KAPLAN'DAN SEDAT PEKER VE SEDAR EKŞİ'YE CEVAP GECİKMEDİ

Gazeteci Hilal Kaplan ise sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeğeninin kocası Serdar Ekşi'ye 'yalancı' diyerek dikkatleri üzerine çekti.

İşte Hilal Kaplan'ın Twitter'dan yaptığı o paylaşım:

Yorumlar