Anasayfa /  Foto Galeri

Şubat 2019 aylık burç yorumları - Astroloji

Şubat 2019 aylık burç yorumları - Astroloji - Sayfa 1

Şubat 2019 aylık burç yorumları - Astroloji

Şubat 2019 aylık burç yorumları - Astroloji - Sayfa 2

İşte Şubat 2019 aylık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Şubat 2019 aylık burç yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç burcu Şubat 2019 aylık burç yorumları KOÇ burcu Şubat 2019 tarihinde parasal kaynaklarda beklenti içinde olduğun konularda sonuca ulaşıyorsun. Şans rüzgarlarını ardına alarak hayatında değiştirmek istediğin şeyleri değiştireceksin. Çalışıyorsan karşılaştığın zorluklar yavaş yavaş ortadan kalkıyor. Mücadele ettiğin insanlara karşı galip geleceksin. 6 Şubat 2019’da Mars Koç burcuna geçiyor. Bu süreçte yaşamındaki tüm gelişmeler hız kazanıyor. Değişmesini istediğin şeyler konusunda harekete geçebilirsin. Beklettiğin, ertelediğin ve bir türlü alamadığın kararları alabileceksin. Ay ortasından sonra ev, iş yeri ve farklı mekanlarda yer değişimi söz konusu oluyor. Genişleyen maddi imkanlarla birlikte aşırı harcama yapmamaya çalış. İlerleyen zamanlarda daha çok kazanmak için yatırım yapmanda fayda var. Yeni Ay ve Dolunay Koç burcunu nasıl etkileyecek? 5 Şubat 2019 Kova burcundaki Yeniay Etkileri karşına yeni masraflar çıkaracak. Almak ya da satmak istediğin bir şeyle ilgileneceksin. Aynı zamanda banka, kredi, alacak verecek gibi meseleler gündeme geliyor. Sonuçlar senin istediğin gibi şekilleniyor. 19 Şubat 2019 Başak burcundaki Dolunay Etkileri ile gündemdeki konulara daha verimli çözümler üretiyorsun. Koç burcu Şubat 2019 aşk hayatı Koç burcu Şubat 2019’da aşk hayatı ile ilgili alacağın bazı kararları erteliyorsun. Önceliklerini belirlemede etkili olan şey partnerinin davranış ve sözleri oluyor. Evliysen evliliğinde mesele olan şeyleri ciddiyetle ele alacaksın. Partnerinden yana olan beklentilerini sorguluyorsun. Uzun süreli birlikteliklerde ihtiyaçlara dikkat çekiliyor. Seni zorlayan bir ilişkiye sahipsen ayrılma girişiminde bulunma ihtimalin var. Yeni bir başlangıç yapacaksan uyumsuz ilişki ve iletişime hiç yanaşmıyorsun. Koç burcu Şubat 2019 aile ve ilişkiler Koç burcu Şubat 2019 aile ve ilişkilerinde şanslı bir periyoda giriyorsun. Alacağın kararlarda ailenden ve yakın çevreden destek alacaksın. Özgürlüğünün kısıtlandığı alanlardan mümkün olduğunca uzak duruyorsun. Seninle karşıt fikirde olan insanlarla tartışmaya girmeyeceksin. İnsan ilişkileri üzerine olan bakış açını büyük oranda değiştiriyorsun. Bir arkadaşının işi veya meselesi ile ilgili arada kalabilirsin. Sana tavsiyemiz güven duymadığın hiçbir oluşumun içine girmemen yönünde. Koç burcu Şubat 2019 sağlık yorumu Şubat 2019’da Koç burcu sağlığı iyi durumda. Düşünce tarzındaki değişimler ruh sağlığını olumlu şekilde etkiliyor. İlgi alanların ve uğraşların yaşamının yönünü değiştirecek nitelikte. Enerjini yerinde kullanıyorsun. Basit yaralanma ve rahatsızlıklarda kendi kendinin doktoru olacaksın. Kronik sağlık sorunlarında büyük bir iyileşme oluşuyor.

Şubat 2019 aylık burç yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa burcu Şubat 2019 aylık burç yorumları BOĞA burcu Şubat 2019 tarihinde hareketli zamanlar geçireceksin. Yürüttüğün işlerle ilgili yeni gelişmeler var. Ani dönüşümlerde hızlı kararlar almamalısın. Uzun zamandır beklettiğin bir konuda köklü değişimler yaşanabilir. İş, para, kariyer, proje, ortaklıklar, yeni teklif ve fırsatlarda sonuca doğru gidiyorsun. Birlikte yol aldığın insanları baştan sona gözden geçiriyor, yeniden değerlendiriyorsun. Hayatında ummadığın insanlar kendini sana rakip olarak görebilir. Onlarla kısa süreli de olsa mücadele etmek zorunda kalacaksın. Bu sayede dostunu ve düşmanını da ayırt ediyorsun. Birine olan güvenin boşa çıkıyor. Para konusunda her zamankinden daha şanslısın. Geçmişte kalan şeylere geleceğinde tekrar yer vermeyeceksin. Yeni Ay ve Dolunay Boğa burcunu nasıl etkileyecek? 5 Şubat 2019 Kova burcundaki Yeniay Etkileri seni yeni geçiş noktalarına taşıyor. Ev, iş yeri taşıma, ev alma, dekorasyon, miras konularının netleşmesi ve bir borcun kapanması olası görünüyor. 19 Şubat 2019 Başak burcundaki Dolunay Etkileri ile yeniden yapılanıyorsun. Bu zaman diliminde kendi yapabileceklerine odaklanmalısın. Başkalarının sana vaatlerine bel bağlamasan iyi edersin. Boğa burcu Şubat 2019 aşk hayatı Boğa burcu Şubat 2019’da aşk hayatında ciddi düşüncelere yöneliyorsun. Devam eden ilişkilerin yeni bir boyuta taşınması söz konusu. Tarafların fikir çatışmalarında yaşanacak tutarsızlık beraberliği çıkmaza sürükleyebilir. O nedenle ciddi adımlar atarken son derece dikkatli olunmalı. Bir taraf buna hazır değilse yaşanabilecek olumsuzluklar ilişkiyi sona getirebilir. Aile büyüklerinin yaratacağı terslikler çiftleri farklı kararlar almaya itebilir. Evliliklerde çocukların ön planda olduğu meseleler konuşuluyor. Bekarlar için eğlenceli bir ay. Karşılaşmalardan ciddi bir şey çıkmasa da ufkunu genişletecek farklı deneyimler yaşayabilirsin. Boğa burcu Şubat 2019 aile ve ilişkiler Boğa burcu Şubat 2019 aile ve ilişkilerinde eski konularla yeni konular iç içe giriyor. Geleceğe dair yapılan planlarda eskiler tartışma konusu yaratıyor. Yeni oluşumların önü bu şekilde kesilebilir. Kendini bu tartışmanın dışında tutmak istesen de başaramayacaksın. Seni doğrudan ilgilendiren bir durumun tam ortasında yer alacaksın. Aile büyüklerinden birinin bakımı veya rahatsızlığı ile ilgili sorumluluk alabilirsin. Bu sebeple planlarından bazılarını iptal edeceksin. Boğa burcu Şubat 2019 sağlık yorumu Şubat 2019’da Boğa burcu sağlığı hassas görünüyor. Oluşan hassasiyet kas ve kemiklerde ön plana çıkıyor. Kaza ve yaralanmalara dikkat etmekte fayda var. Bağışıklık sistemini güçlü tutar, yerinde beslenirsen sağlığında oluşabilecek sorunları ortadan kaldırabilirsin. Önceki zamanlardan daha yoğun geçecek olan bu zaman diliminde her zamankinden fazla yorulabilirsin. Olabildiğince dinlenmeye ve kendine vakit ayırmaya özen göstermelisin.