Anasayfa /  Foto Galeri

Star TV'de kriz çıktı! Avlu dizisi yayın akışından apar topar kaldırıldı!

Star TV'de kriz çıktı! Avlu dizisi yayın akışından apar topar kaldırıldı! - Sayfa 1

Star TV'nin 37. bölümüyle bugün ekranlara gelmesi beklenen Avlu dizisi, sessiz sedasız yayın akışından kaldırıldı. Perşembe günleri izleyicisini ekrana killitlemeyi başaran Avlu dizisinde flaş bir gelişme yaşandı. Her hafta olduğu gibi bu Perşembe de ekranlara gelmesi beklenen dizi için yayından kaldırma kararı alındı. 37. bölümüyle bugün yayınlanması planlanan dizinin yerine, yerli sinema filmi 'Ali Kundilli 2' ekranlarda olacak.

Star TV'de kriz çıktı! Avlu dizisi yayın akışından apar topar kaldırıldı! - Sayfa 2

Düne kadar kanalda yeni bölüm için fragmanlar yayınlayan Star TV'nin bu kararı neden aldığı henüz bilinmezken, resmi hesaplardan Ali Kundilli 2'nin duyuruları yapılmaya başlandı. Perşembe günlerini iple çeken Avlu izleyicileri ise, bu karara tepki gösterdi.

Star TV'de kriz çıktı! Avlu dizisi yayın akışından apar topar kaldırıldı! - Sayfa 3

Yayın akışından kaldırılan dizinin sevenleri, "Diziye biraz özen gösterir misiniz? Kanalınızın en iyi dizilerinden birisi Avlu." ve "Bunu yayınlayın aferin size. Seyirciye ve oyunculara büyük saygısızlık! Neden Avlu'nun yayınlanmayacağına dair açıklamada yapmadınız hala" yorumlarını yaptı.

Star TV'de kriz çıktı! Avlu dizisi yayın akışından apar topar kaldırıldı! - Sayfa 4

Avlu dizisinin 37. bölümünde ne olacak? Zerrin bir yandan aklının içindeki uğultuyla boğuşurken bir yandan da Deniz’i alt etmek için yaptığı hamlelere bir yenisini daha ekleyecek.