Anasayfa /  Foto Galeri

Squid Game'in güzel oyuncusu HoYeon Jung rekora koşuyor!

Çocuk oyunlarını ölüm oyununa çeviren Netflix'in yeni dizisi dünya genelinde gördüğü ilgiden dolayı rekora koşuyor. Dizide performanslarıyla tam not alan oyunculardan HoYeon Jung, Instagram'da üç hafta içinde 18 milyon takipçiye ulaştı. Öyle ki güzel oyuncunun her saat takipçi sayısı yarım milyon artıyor.

Squid Game'in güzel oyuncusu HoYeon Jung rekora koşuyor! - Sayfa 1

Netflix'in Güney Kore yapımı dizisi Squid Game tüm dünyada izlenme rekorları kırıyor. Dizinin en sevilen karakterlerinden Kang Sae-byeok'a hayat veren başarılı ve güzel oyuncu HoYeon Jung verdiği bir röportajda futbola olan ilgisinden bahsetti.

Squid Game'in güzel oyuncusu HoYeon Jung rekora koşuyor! - Sayfa 2

Dizinin yayınlanmasıyla tüm dünyada hatrı sayılır bir hayran kitlesi yakalayan HoYeon Jung, en çok takip edilen Koreli aktris oldu.

Squid Game'in güzel oyuncusu HoYeon Jung rekora koşuyor! - Sayfa 3

Dizinin 17 Eylül'de yayınlanmasından bu yana, HypeAuditor'un istatistiğine göre oyuncunun takipçi sayısı 410.000'den 15 milyona çıktı.

Squid Game'in güzel oyuncusu HoYeon Jung rekora koşuyor! - Sayfa 4

67 numaralı oyuncu Kang Sae-byeok, dizide Kuzey Kore'den Güney Kore'ye gelen, ailesini yeniden görebilmek ve kardeşine bakabilmek için oyunlara katılan bir karakter. Kang Sae-byeok karakterini ünlü yıldız Jung Ho-yeon canlandırıyor.