Anasayfa /  Teknoloji

Spotify'daki o özellik Youtube Music'e de geliyor !

Spotify’da yer alan bir özelliğin YouTube Music platformuna ekleneceği de ortaya çıktı. Peki o özellik ne?

Abone ol
Abone ol 19 Aralık 2019 11:38

YouTube Music ile diğer müzik platformları arasındaki rekabet tüm hızı ile devam ediyor. Google bu konuda sürekli olarak güncellemeler yayınlamaya başladı. Son olarak Spotify’da yer alan bir özelliğin YouTube Music platformuna ekleneceği de ortaya çıktı. Bu kez platforma eklenecek olan yeni özellik, çalma listeleriyle alakalı olacak.

Daha öncede testleri ortaya çıkan keşfet listeleri için beklenen güncelleme duyuruldu. Böylece Spotify özelliği de YouTube Music için yayınlanmış oldu. Kullanıcıların her hafta yeni müzikler keşfetmesini sağlayacak olan Discovery Mix ve New Release Mix listeleri kullanıma girmiş oldu.

YouTube Music Yeni Listeleri Geliyor
Discovery Mix adıyla yayınlanan ilk liste, 50 farklı şarkı ile gelecek ve listenin her Çarşamba günü yenilendiğini göreceğiz. Haftalık olarak yeni şarkıların sunulacağı platform, haliyle birçok yeni şarkıyı tespit etmenizi sağlayacak.

New Release Mix adıyla yayınlanacak olan bir diğer listenin ise kullanıcıların favori şarkılarına göre seçimler yaptığını görmek mümkün olacak. Kullanıcıların favori şarkıcılarına ve şarkılarına göre yeni listeler belirlenecek.

Böylece en favori şarkıcılarınızın yeni parçalarını tespit edebileceksiniz. Bu listenin de her Cuma günü yenileneceği açıklandı. YouTube Music için gelen liste güncellemesi için detaylar şimdilik bu yönde. Bu yönde benzeri liste güncellemelerinin de gelmesini bekliyoruz.

 

Yorumlar