Anasayfa /  Teknoloji

Spotify Premium isteyenelere müjde: Spotify yeniden 3 ay ücretsiz!

İsveçli dijital müzik ve podcast platformu Spotify, kullanıcılara 3 ay ücretsiz premium hesap sunan uygulamasını Türkiye’de yeniden hayata geçirdi.

Abone ol
Abone ol 16 Ağustos 2022 21:20

Şirket, bundan çok kısa bir süre önce aldığı zam kararı ile dikkat çekmişti. Şimdiyse aldığı bu karar ile milyonlarca kullanıcıyı sevindireceğe benziyor. Platform, birinci kere Premium abonesi olacak kullanıcılar için ücretsiz deneme imkânı sunmaya başladı. Bu kampanya kapsamında, daha önce Premium abonesi olmamış bireysel kullanıcılar, Spotify’ı 3 ay süreyle ücretsiz kullanabilecek. Bu kampanya, Duo ve Aile paketleri için 1 ay süreyle geçerli olacak.

Güncel Spotify Fiyatları

Spotify tarafından başlatılan kampanya kapsamında bireysel kullanıcılar, ilk kez abone olacakları zaman 3 ay boyunca ödeme yapmayacaklar. Sonraki süreçte ise aylık 20,99 TL ödeyerek, Spotify Premium kullanıcısı olunacak. Spotify’ın bu teklifi, “Öğrenci” paketi için de geçerli olacak. Üniversite öğrencisi olduklarını belgeleyen kullanıcılar, daha önce Premium hesap açmadılar ise Spotify’ı 3 ay ücretsiz kullanacaklar. Sonraki süreçte ise aylık 10,49 TL ödeme yapılması gerekecek.

Spotify’ın kampanyası, Duo ve Aile paketleri için 1 ay süreyle geçerli. Buna göre; aynı evde yaşayan 2 kişi için oluşturulan Duo paket, 1 aylık ücretsiz deneme sürecinden sonra 27,99 TL karşılığında kullanılacak. 6’ya kadar hesap oluşturulabilen Aile paketi ise 1 ay ücretsiz deneme sürecinden sonra aylık 34,99 TL karşılığında faturalandırılacak.

Şirket, geçtiğimiz aylarda 2022’in ilk çeyreğine ait verilerini yayınlamış ve 433 milyon kullanıcı sayısına ulaştığını açıklamıştı. Şirketin ücretli abone sayısı ise 188 milyon seviyesinde olduğu biliniyor.

Spotify Premium’a hemen abone olmak ve 3 ay ücretsiz abonelik fırsatından faydalanmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Yorumlar