Anasayfa /  Teknoloji

Spotify Premium 3 ay boyunca ücretsiz oldu!

Çevrimiçi müzik pazarının en önemli ismi ve lideri Spotify, Türkiye’de yeniden ilk alımlarda 3 ay ücretsiz sunmaya başladı.

Abone ol
Abone ol Editör Mehmet Durna 16 Ağustos 2022 14:10

Dünyanın en popüler çevrimiçi müzik ve podcast platformu Spotify, bundan çok kısa bir süre önce aldığı zam kararı ile haberlerimize konu olmuştu. Şimdiyse Spotify'dan dikkat çeken bir hamle geldi. Platform, ilk kez Premium abonesi olacak kullanıcılar için ücretsiz deneme imkanı sunmaya başladı. Gelin hep birlikte, Spotify'ın ücretsiz deneme sürümü kampanyasına yakından bakalım.

Aslına bakacak olursak Spotify, geçtiğimiz dönemlerde de ücretsiz deneme sürümü kampanyaları başlatmış ve bu kampanyalarla ses getirmişti. Şimdi bunlara bir yenisi daha eklenmiş oldu. Bu bağlamda; eğer daha önce Spotify Premium üyesi olmadıysanız, çevrimiçi müzik platformunu geçici bir süreliğine ücretsiz olarak deneyimleyebileceksiniz. Sonraki süreçte ise Spotify 2022 fiyatları geçerli olacak. Spotify tarafından yapılan açıklamaya göre kampanya, 11 Eylül 2022 tarihine kadar geçerli olacak.

Spotify tarafından başlatılan kampanya kapsamında bireysel kullanıcılar, ilk kez abone olacakları zaman 3 ay boyunca ödeme yapmayacaklar. Sonraki süreçte ise aylık 20,99 TL ödeyerek, Spotify Premium kullanıcısı olunacak. Spotify'ın bu teklifi, "Öğrenci" paketi için de geçerli olacak. Üniversite öğrencisi olduklarını belgeleyen kullanıcılar, daha önce Premium hesap açmadılar ise Spotify'ı 3 ay ücretsiz kullanacaklar. Sonraki süreçte ise aylık 10,49 TL ödeme yapılması gerekecek.

Yorumlar