Anasayfa /  Spor

Yusuf Yazıcı Fenerbahçe'ye hazırlanıyor !

Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı'nın Fenerbahçe maçına özel olarak hazırlandığı belirtildi.

Abone ol
Abone ol 15 Kasım 2018 15:04

Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı Fenerbahçe'ye özel olarak hazırlanıyor. Yeni Malatyaspor karşılaşmasından önce düz koşulara başlayan genç futbolcu, artık takım çalışmalarında yer alıyor. 

 

Fenerbahçe mücadelesine kilitlenen genç futbolcu, mutlaka ilk 11’de sahada olmayı hedefliyor.

 

Hırslı görüntüsüyle teknik heyetten alkış alan Yusuf Yazıcı, bu sezonki gol hasretine de Akyazı’da son vermek amacında. Yusuf’un ligde 2 asisti bulunuyor.

YUSUF YAZICI KİMDİR  

Yusuf Yazıcı (d. 29 Ocak 1997, Trabzon), Türk millî futbolcudur. 



Futbolculuk kariyerine 2008'de, Trabzonspor altyapısında başladı. Aralık 2015'te profesyonel sözleşme imzalayarak A takıma yükseldi. 22 Aralık'ta, Gaziantepspor ile oynanan Türkiye Kupası F Grubu maçına ilk on birde başlayarak Trabzonspor formasını ilk kez bir resmî maçta giymiş oldu.   



7 Şubat 2016'da, Akhisar Belediyespor karşılaşmasının 77. dakikasında sakatlanan Musa Nizam'ın yerine oyuna girdi ve Süper Lig'deki ilk maçına çıktı.8 Mayıs'ta, 6-0 sona eren Çaykur Rizespor maçında attığı 2 golle hem profesyonel kariyerindeki ilk gollerini attı hem de 2015-16 sezonunda Süper Lig'de gol atan en genç oyuncu oldu. 



Millî takım kariyeri 

2016'da, 3 kez Türkiye 19 yaş altı millî takımı forması giydi ve 1 gol kaydetti. 11 Haziran 2017'de, 2018 FIFA Dünya Kupası elemeleri kapsamında Kosova ile oynanan maçın 74. dakikasında Oğuzhan Özyakup'un yerine oyuna dahil olarak ilk kez A millî takım formasını giydi.


Yorumlar