Anasayfa /  Spor

Yasin Süzen altın madalya kazandı

SAMSUN’da gerçekleşen Deaflympics 2017’de atletizm branşında Erkekler 400 metrede yarışan Yasin Süzen, oyunlar rekoru kırarak altın madalya kazandı.

Abone ol
Abone ol 27 Temmuz 2017 21:22

Samsun'da düzenlenen 2017 İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatları'nda atletizm branş müsabakaları İlkadım Atletizm Sahası'nda gerçekleştiriliyor. 400 metrede mücadele eden milli sporcu Yasin Süzen, erkekler finalinde 47.03'lük derecesiyle altın madalya kazandı. Milli sporcu Yasin Süzen sevincini Türk bayrağı ile taraftarları selamlayarak gösterdi. Ayrıca milli atlet Yasin Süzen, geçen yıl Bulgaristan'da düzenlenen Dünya İşitme Engelliler Atletizm Şampiyonası'nda da erkekler 400 metrede 48.24'lük skorla altın madalyanın sahibi olmuştu.





İşitme Engelliler Olimpiyatı'nda İtalya'yı 4-0 yenen Türkiye, finale yükseldi

SAMSUN’da gerçekleşen Deaflympics 2017’de Türkiye Erkek Futbol Milli takımı yarı final müsabakasında karşılaştığı İtalya'yı 4-0 yenerek finale yükseldi.



Samsun'da düzenlenen 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları (Deaflympics 2017)'nda Türkiye Erkek Futbol Milli takımı yarı final müsabakasında İtalya ile Canik 19 Mayıs Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya geliştirdiği ani ataklarla başlayan milliler 39'uncu dakika da Orhan'ın goluyle ilk yarıyı 1-0 tamamladı. İkinci yarıya daha etkili bir oyunla başlayan milliler karşılaşmayı 69'uncu dakikada Hüseyin'in, 81'inci dakika da Eşref Metin'in ve 85'inci dakika da Murat'ın gölüyle 4-0 tamamlayarak finale yükseldi.



Türkiye, finalde Mısır-Ukrayna maçının galibiyle karşılaşacak.


Etiketler Yasin Süzen
Yorumlar